A hetedik helyért játszik a magyar válogatott, amit előzetesen mindenki aláírt volna, hiszen szerintem mindenki egyetért abban hogy legalább 6-8 jobb válogatott van a mienknél.

Kellett egy kis szerencse a legjobb nyolchoz, de úgy tűnik, ott már kijött a minőségbeli különbség köztünk és a többiek között. Ma is egy vélhetően jobb csapattal találkozunk, furcsa ezt leírni, évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt hogy ennyivel esélyesebb nálunk egy nem európai csapat. De amit az egyiptomiak felépítettek az tanítani való. Mondanám hogy vegyünk róluk példát, de ahhoz normális elnökség és koncepció kéne, de főleg szakemberek, akik már gyerekkorban a védekezésre is fókuszálnak. Ugyanis a védekezés az a pont ahol a legnagyobb a lemaradásunk véleményem szerint.

Ahogy egy korábbi elemzésemben írtam, ezek a helyosztók buli meccsek általában. Nincs igazi tétje így kisebb a nyomás de ezzel ellentétben lehet nagyobb, gyorsabb a tempó. Ma sem várok őrült védekezést inkább örömjátékot és sok gólt. Ma biztos olyanok is többet játszanak mindkét oldalon akik eddig kevesebbet így főként a védekezés egysége borulhat meg. De ami a tipp mellett szól leginkább az az, hogy most azért nem egy világklasszis hálóőr és védelem lesz Bánhidiékkel szemben. Nem Palicka vagy Landin lesz a kapuban, szerencsénkre.

Úgy gondolom, a mérkőzés szorosabban fog alakulni a számunkra a nagy adok kapok miatt. 27gól meg elég alacsony határ. Ráadásul az utóbbi 5 egymás elleni meccsünk mindegyikén megdobtuk még a 30at is, 19ben éppen a vbn 30-30at játszottunk. Ma is hasonló eredményre számítok.

Egyiptom - Magyarország: Magyarország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp