Vasárnap a The Masters 3. napját rendezik Milton Keynes-ben. Már csak nyolc játékos van versenyben a végső győzelemért, a trófea felemeléséhez három összecsapást kell megnyerni.

Ki milyen lábbal kel fel reggel, rengeteget számíthat.

Michael van Gerwen a világbajnoki döntőt elveszítette, amit méltósággal viselt, és elismerte Smith teljesítményét. Szimpatikus volt a holland, elismerte, nem lehet mindig nyerni. Aztán pihenés és a Nordic Open, valamint a Bahrein Masters volt a programban. Ezen a hétvégén a Masters, majd jövő héten indul a Premier Liga, ahol MvG egész biztosan a mezőny tagja lesz.

Rob Cross a világbajnokságon Dobey ellen kikapott, de jó formában volt. A jó formát tudta konzerválni, 2023-ban is remekül játszik. Bahreinben elkapott egy kisebb gyomorrontást, de még úgy is verte Wrightot. A Nordic Masters-en a Clayton elleni találkozóján nem találta a ritmust, de a mostani Milton keynes-i Masters-en Anderson ellen 112,32-es átlaggal nyert, Anderson 111,17-tel kapott ki. Anderson élete egyik legjobb meccsét tette a színpadra, és kikapott. Cross legyőzhetetlen volt, 13 duplára eldobott nyilából 10-et értékesített.

Magabiztos Rob Cross, míg Michael van Gerwennek több olyan mérkőzése is volt, amikor dadogott a duplákon. Szoros mérkőzést várok, így Rob Cross a felajánlott 4,5 leges hendikeppel támogatva játszom meg a két kopasz játékos közül az angolt. Van Gerwen az elveszített világbajnoki döntő után Harrysont, Wrightot és de Sousát sem tudta 3,5-nél több leggel legyőzni. A jó formában lévő Cross ellen is egy-két legen, egy-egy breaken múlhat, ki jut az elődöntőbe.

van Gerwen, Michael - Cross, Rob: Kör hendikeppel - Hendikep tipp