Hétfőn erre az opcióra még 1,49 volt a szorzó, ezúttal pedig a lustaságom eredménye egy egész század, mert a Real Madrid 1,5 gól felett opció jelenleg 1,50-nel szoroz.

A black monday nem csak a major sportokban ismert fogalom már, ugye a hétvégi bajnokik után a hétfő az első munkanap, ahol vagy az edzőnél telik be a pohár, vagy általában a klubvezetés kénytelen lépni.

Valencia olyan hely, mint az Operaház a dalban. Áll a bál. Persze a Túria partján ez megszokott, mióta Lim megjelent, azóta van feszültség. Megmentette a csapatot a csődtől, mégis utálják, mint a sz...-t.

Gattuso elődje, Bordalás sem sokáig húzta, azt is tudjuk, ő és Lim tulaj is fasírtban volt. Gattuso is hasonlóan fagyos viszonyban volt Limmel, kapott ígéreteket, azon kívül semmit. Na jó, még fizetést, de Lim a csapatot nem hajlandó megerősíteni a télen, így Gattuso felállt. Vagy elküldték, ilyesformán lényegtelen.

Jön a tűzoltó, Voro, aki ilyen esetekben egyből megkapja a karmesteri pálcát, és Voro ezeken a beugró meccseken elég jó mérleget tud felmutatni. Igen ám, de most a Real Madrid lesz az ellenfél.

A Valencia a vb óta nem nyert első osztályú csapat ellen. Az gáz. Csak a kupában van sikere, de alacsonyabb osztályú együttesek ellen. Correia továbbra sem épült fel. A védekezés sebezhető, sokat mondó, hogy a támadásban jelenleg szenvedő Bilbao is 3 gólt vágott a Mestallában úgy, hogy a Valenciának kaput eltaláló lövésből is összesen 1 volt. Szétcsúszott a csapat, szó se róla.

A Real kezd ébredezni. Még messze a top forma, de Nacho lassan beleszokik a jobb oldali szélső posztba, legutóbb már sokkal jobban mozgott, ráadásul érződött rajta, hogy ég benne a tűz, még balhéja is volt. Ceballos nagy találmány, Camavingával, Vini Jr-ral remekül játszanak a bal oldalon. Szóval hiába dőlt ki az összes szélső védő, és hiába lett a Sociedad elleni meccs 0-0, az nem a tipikus helyzet nélküli 0-0 volt. Viniék sok ziccert dolgoztak ki, de vagy mind elsuhant a kapufa előtt élesen, vagy mint az emelésnél, Remiro fogott óriásit. Vinit olvasta Remiro kapus, de a Real Madrid játéka már egész jó volt, nem annyira álmoskás, mint a vb utáni egy-két találkozón.

Nem hiszem, hogy a jelenlegi Valencia képes lesz megállítani a Madridot. Vini-re nincs ember, akár Foulqueir, akár Mosqueira játszik, megveri. A belső védőkben kódolva van a hiba. A Madridnak pedig oda kell figyelnie, mert a Barca előnye már 5 pont, nem nagyon fér bele újabb pontvesztés. Ancelottit ismerve olyan nagy rotálás nem lesz, max Modric kezdő lesz a hétvégéhez képest, de az minőségi romlást aligha eredményez. Hétvégén a Sociedad ellen a helyzetek terén nem volt gond, csak semmi sem ment be. Félő, hogy a Valencia ellen épp fordítva lesz.

Mivel én látok gólt a vendég csapatban is (veszélyes a sebzett vad), így amondó vagyok, Benzemáéknak minimum kettő kell a sikerhez. Egyébként,ha Valencia, ott sanszos, hogy lesz büntető is, ismerve a Valenciánál lévő káoszt, Paulista, Diakhaby, Guillamón munkásságát, simán realitás, hogy a Madrid rúghat egyet a meszes pontról (is).

Érdekesség, hogy a Valencia 1 pontra van a kieséstől, ami még további feszültséget, frusztrációt okozhat. Ha megnézik a sorsolást, Girona, Barca, Bilbao, Geta, Osasuna, Sociedad, Atletico március 19-ig, az nem gyenge. Simán realitás, hogy március 19-én a csapat kieső helyen áll, és akkor jöhetnek a hat-pontos találkozók... Közben erősítés nem lesz, mert Lim nem költ csak kivesz, és akkor még faktor a sérülés-veszély, eltiltások is jöhetnek. Ahogy 'tanult kollégám' mondta: More, ebbű' baj lesz.

Real Madrid - Valencia: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp