Csütörtök, péntek, szombat, meccsnap, én meg még most is azon gondolkodom, jó e ez a tipp?! Aztán nagyjából most jutottam el oda, hogy igenis jó, maximum nem jön. Viszont a tipp jó!

A női kézi BL A csoportjában a CSM bukarest és a Vipers kibérelte az első két helyet, a továbbjutásuk fix, egy kör pihenő fix. Fix a Banik utolsó helye is, viszont a maradék 4 továbbjutó helyért öt csapat vív óriási versenyt. Az Odense a saját 14 pontjával nem nagyon csúszhat ki a top6-ból, a Fradi-Brest, Bietigheim-Krim négyesből egy viszont szomorú lesz. Épp ezért ezek a H2H meccsek rettentő fontosak.

Legnagyobb gondban a Krim van, mert most mennek a Vipers-hez, aztán a CSM-et fogadják... Viszont ami fontos, hogy a Fradi hamarabb játszik, ergo nem lehet aban biztos, hogy a Krim nem nyer északon... A Bietigheim azért jobb helyzetben van, mert ha itt ki is kap, utolsó meccsén otthon a Banikot fogadja, amit egész biztos megnyer.

De a lényeg az, hogy ez elé a Fradi-Bietigheim találkozó elé mindkét csapat úgy áll oda, hogy megnyeri. Hétközi bajnoki nem volt, fel lehetett készülni, volt elég idő.

A fradista csajok elmondták, hogy szeretnének visszavágni az őszi mészárlásért, a közte 20 nem nézett ki jól.

A németek azért visszaestek picit, nincs már az a játék, viszont a szándék megvan a gyors kézire, és ha lesznek is hibák, a németeknek nem szabad feladni a gyors játékot, a rendezetlen védelem elleni támadás-befejezéseket. Az FTC-nél eleve vannak nem épp tini lányok, Tomori, Zácsik, Szucsi, Lekic... hajtani kell őket, fáradjanak csak. Cvijic sem épp egy Usain Bolt, tán a Krim elleni meccs volt, ahol Dmitrieva azt csinált az FTC védelemmel amit akart, azért Cvijic mellett nem kell komolyabb testcsel, ha ő picit megbillen az egyik oldalra, mire egyensúlyba kerül, már középkezdés van.

Szikora azért szeret indítgatni,meg eleve ez a Bietigheim egy olyan csapat, amely mer játszani. Tényleg csak arra tudok gondolni, hogy pl. a Fradi - Krim meccsen Dmitrievát kivéve ott senki sem volt formában. Radicevic mintha pályán sem lett volna, Stanko alig szólt hozzá, Rosiak hihetetlenül indiszponált volt, mégis dobott a Ljubjana 26-ot. Ez a német csapat azért elég jó, átlövésekből is tud operálni, biztosan több előnyük lesz, azért a norvég páros a Kisfaludy-Tomori-Cjic trió tevékenységét biztos nem nézi majd tétlenül.

A bűn rossz Fehérvár is 22-őt dobott, ami meg nem gyenge, hogy előtte a Fradi 35-öt kapott az MTK-tól is...

Ferencvárosi TC (n) - SG BBM Bietigheim (n): SG BBM Bietigheim (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp