Ajjaj, magyar foci... Veszélyes, ingoványos terep, bár nem is annyira, mert azért ezekben a napokban azért picit fagyos a talaj. Hideg van, csípős az idő, nem is igazán pörögnek csapataink, elég csak a hétvégi remiáradatra gondolni. De nem a 4-4-ek meg a 3-3-mak jöttek, ami pl. a 'kövesd és a ZTE játszott, tyűű, azt végigülni abban a hidegben, maximális respekt, ráadásul azért még pénzt is fizetek, hát tényleg fura egy faj vagyunk mi.

A Kisvárda és a Honvéd is csak cirógatta egymást, komolyabb atrocitás ott sem történt. Bár született 1-1 gól, azért a 7 és a 3 lövési kísérlet jelzi, nem feltétlenül az offenzív foci jellemzői. A Puskás-Vasas 1-1-nélis mindkét csapat 10 kísérlet alatt maradt.

Az angyalföldiek az FTC-t is 0-0-ás remin tartották, szóval próbálnak stabilak maradni, ami többé kevésbé sikerül is. Hogy az év 4. meccsét is ide hozzam, a Honvéd Újpesten is olyan meccset játszott, ahol összesen volt 12 lövés. Nagyon, nagyon alacsony számok, ráadásul ebben a hidegben tényleg nehezebb minőségi focit játszani, az ember kevésbé érzi a labdát. Nem mentegetni akarom én őket, mert nincs miért, de tény, azért egy jó +10, 15 fokban jobb focizni, mint mínuszban, ha netán még a szél is bezavar, nehezen hiszem, hogy gólzápor lesz.

Ez ráadásul kupa, itta fő cél az, hogy ne kapjunk ki. Az eddigi két-két bajnoki meccs alapján nehezen hiszem, hogy nyílt focit látunk, hogy egymásnak ugranak, és 2-3 percenként látunk lövést.

Nem is gólképes csapatok, az NBI-ben e két csapat az, melynek a lőtt gól átlaga nem megy 1.00 fölé az NBI-ben meccsenként. Hétvégén ismét bajnoki forduló, én úgy vélem, egy gól dönthet, vagy egy sem. Kevés eseményt várok, 1.76-ért a 2,5 gól alatt opció egész korrektnek tűnik. Főleg, ha mindkét csapat ismét 5 védővel játszik, defenzív felfogásban. Hibázni egyik fél sem akar, a Vasas egész stabilnak tűnik, és a Honvéd meccsei is olyan semmilyenek voltak itt az év elején. Lehet, hogy születik 10 lövésből 3 gól, de hogy nem valószínű, az biztos.

Vasas - Budapest Honvéd FC: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp