Ha a Chicago Bulls és a három sztárja ezt a mérkőzést sem tudja megnyerni, akkor tényleg húzzák le a rolót. Elvileg marad együtt a csapat, hiába mondták, hogy elboltolnak mindenkit. Végül Zach LaVine esetében meggondolták magukat, de ugyanígy tettek a többiekkel kapcsolatban is, pedig érkezett megkeresés bizonyos játékosok cseréjére.

A Bulls tehát ezt a szezont már ezzel a trióval akarja lenyomni, velük kell PO-ba kerülni úgy, hogy idén vergődtek végig. Jelen pillanatban a play-in helyeken állnak, most pedig úgy nyerhetnének, hogy egy közvetlen riválist legyőzve, ráadásul idegenbeli sikerként. A Brooklyn az elmúlt 2-3 napban nagyon aktív volt, robbantották a Durant - Irving csapatot.

Az elmúlt nyáron is szóbeszéd volt, miszerint mindkettő távozni akar, végül maradtak, de minek? Semmi értelme nem volt, húzták az egészet, hátha lesz belőle valami, végül nem lett. Irving végül Dallasba került, ellenértéke egészen jó, hiszen Dinwidde és Finney-Smith is használható játékosok, igaz, jelenleg kérdéses, hogy pályára tudnak-e lépni.

Kevin Durant végül Phoenixbe került, helyére érkező Cameron Johnson, Mikal Bridges és Jae Crowder trió kiváló, sokat segíthetnek a csapaton (főleg Bridges), de egyelőre még oda sem értek Brooklynba, szóval nem léphetnek pályára a Chicago ellen. Marad tehát a Nets edzőjének az alábbi csapat: Cam Thomas, Nic Claxton, Joe Harris és még pár padmelegítő.

A Japánban született Thomas nagyon jól játszik, 40 pont felett dobált az elmúlt három meccsén, mióta Irvinget elcserélték. Vezére a csapatnak, gyakorlatilag szupersztár fokozatba kapcsolt. Claxton munkás center, de semmi több, míg Harris igazi triplavető. Velük kéne legyőzni a LaVine - DeRozan - Vucevic triót, akik három All-Star.

Ezt a szorzót nehéz elengedni a Bullsra, még akkor is, ha ott van az esélye, hogy nem fognak nyerni. A hév elviheti ugyanis Thomast, amilyen formában van, még a Bullsnak is berámol 40-50 pontot és egyedül megnyeri a meccset, de a realitás az, hogy itt a vendégek nyernek ilyen előzmények után.

Brooklyn Nets - Chicago Bulls: Hosszabbítással - Mérkőzés tipp