Az Estoril csapata ebben a szezonban nagyon jó mutatóval rendelkezik, ami az első félidei gólszámokat illeti, tudniillik legutóbbi 16 bajnokijából 15 alkalommal esett gól az első félidőben, illetve ha a kupákat is idevesszük, akkor is hasonlóan jó az arány (25/23). Az utolsó három bajnokijukon ráadásul már a félidőig kialakult a végeredmény, mindhármat 0-1-el bukták.

Az Estoril a 14.helyen áll a tabellán, teperniük kell nagyon, úgy gondolom, hogy kiesési gondjaik simán lehetnek majd. Nagyon gyengék, a mögöttük álló csapatok ellen sem mehetnek biztosra. Jelenleg az osztályozót jelentő 16.helytől négy egységre vannak, azonban a Santa Clara 3-1-re verte őket, valamint a kiesőhelyen álló Marítimo is legyőzte őket még január végén.

A Boavista a 9.helyen áll, a nemzetközi kupát jelentő hatodik hely 5 pontra van tőlük. Fogható számukra az ott álló Casa Pia, de nagyon nehéz dolguk lesz, igaz, most mintha hullámvölgybe kerültek volna kicsit. A következő körben pont őket fogadják, ha itt nyernének és ott is begyűjtenék a 3 pontot, akkor helycsere történne.

A Boavista csapatánál sokkal rosszabb arányban jönnek a félidei gólok, de ahhoz képest, hogy Portugáliáról beszélünk még így is sok mérkőzésükön van gól az első játékrészben.

A két együttes a tavalyi szezonban játszott legutóbb egymással, akkor mindkét alkalommal esett a félidőig gól, így kijelenthető, hogy benne van a mérkőzésükben ma is. Nem egy 0-0-ás, gól nélküli mérkőzést víziónálok, azonban azt is tudom, hogy nem várható sok találat. Egy vagy két gól a max, ami eshet, de hogy az milyen eloszlásban, azt nem tudnám megtippelni.

A tippem az, hogy lesz legalább egy gól a félidőig, azonban ha egy ideig ez nem történik meg, akkor a 10-15.perc környékén már nagyon jó szorzót kaphatunk erre az opcióra.

Estoril - Boavista: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp