Előrehozott döntő az Európa Ligában, az egyik csapat örülhet csak a párharc után a két, végső győzelemre legesélyesebbnek tartott alakulat közül.

Nehéz megmondani mit várhatunk ettől az összecsapástól. Mindkét gárda megindult egy egész jó irányba, de még út elején tartanak. A Barcelona szorgalmasan nyeregeti a meccseit, nem nagyon hibáznak a spanyol pontvadászatban, a BL-től azonban bántóan simán búcsúztak, mindössze 7 pontot sikerült behúzniuk a mérkőzéseiken. Ebből is látszik: a kiscsapatok elleni diadalok nem garanciák a nemzetközi porondon történő sikerekre. Lewán kívül senkinek nem ment igazán a góllövés, a manchesteri csapat ellen a lengyel valószínűleg kevés lesz…

Ugyanis a United Casemiróval egész más csapat benyomását kelti. Egyébként is több, mint valószínű, hogy kontrákra fog berendezkedni a csapat, ebben rejlik a legfőbb veszélyük idén, már ha nem kiscsapatok reteszét kell feltörni. Itt jön a képbe Case, aki Eriksennel hihetetlen stabilitást tud adni a középpályának. Ugyan a dán ma nem lesz, de Fred bombaformában játszik, rengeteget robotol, és rekordmennyiségű labdát szerez, valószínűleg ő lesz ma a brazil párja. A védelemben szinte biztosra vehető, hogy a Varane-Shaw páros szerepel majd, tehát a Barcának piszok nehéz dolga lesz a gólszerzéssel.

0-0-ás félidőt vízionálok, talán egy késői gól, esetleg gyors gólváltás valósulhat meg a mai találkozón, nem tudok elképzelni a két fegyelmezett csapattól mást, szóval a 2.5 overt sem. Ez az odds több, mint baráti véleményem szerint a Barca gólokra. Mármint a hiányára. Egyedül Maguire szerepeltetése okozhat némi veszélyt erre a prognosztizációra.

Tipp: 1-1.

FC Barcelona - Manchester United: FC Barcelona által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp