Első blikkre egy 2,5 undert akartam behúzni, de a 3.0 alatt AH is elég jó fizet, legalábbis szerintem. A buktához itt minimum 4 gól kell, ami szerintem sok. Napjaink focijában a 4 gól igen soknak számít, és ritkaságszámba megy.

Tény, az odavágója ennek a meccsnek elég jó volt. Sőt kifejezetten szórakoztató, helyzetek, lövések, gólok, volt itt minden. A 2-2-es végeredmény után okosabbak nem lettünk, viszont az odavágó arra jó volt (nézőpont kérdése), hogy Pedri és Gavi kiessen. Egy sérült, egy eltiltott alapember, nélkülük a jelen Barcája elképzelhetetlen. Pedri meglátásai és Pedri góljai pótolhatatlanok. Szokás Pedri Iniestához hasonlítani, de Iniesta 20-30 meccseket lejátszott sokszor assziszt és gól nélkül, Pedrinél ezt nem lehet elképzelni. Gavi pedig egy jó értelemben vett agresszív duracell nyuszi. Nem mellesleg azért ő is be-betalál. Na most, ha Xavi behozza Kessiét meg mondjuk Sergi Robertót, hát nem ugyanaz. Támadásban biztosan nem. Ki lesz itt az, aki bonteni képes? Elméletileg Raphinha lehet az, mert benne van spiritusz, ismerős neki a helyszín is, hisz Angliában légióskodott. Fati kezd-e? A kérdés jó. Szerintem nem, hisz eléggé formán kívül van. Sokkal inkább Ferran lehet ott elöl Rap és Lewa mellett. Ferran a hétvégén lubickolt, de pont ott, azon a szélen, ahol Raphinha szokott játszani. Mondjuk a brazil játszott a másik oldalon is, Ferren is elég univerzális játékos, de tényleg kérdés, hogy egy-egyben képesek lesznek-e bontani.

A de Jong, Kessie, Sergi Roberto középpályás sortól sok kreativitást nem várok. Hátul Christensen és Araujo stabil, Koundé szerintem védekezést illetően rendben van. Albát sem nagyon hozták zavarba az első meccsen sem sebességet illetően. Azért ha a 2-2-től eltekintünk, mindkét együttes védekező jó. Sőt nagyon jó. Ami pedig még számíthat, hogy az első meccs az első meccs. Ott mindkét együttes lehetett vele úgy, hogy ok, próbáljunk meg játszani, ha beüt a krach, még lehet javítani. Közel sem biztos, hogy ehhez a 90 perchez így állnak hozzá, mert itt minél kevesebb idő van vissza, annál nehezebb a hibát javítani. Nálam ez under.

Manchester United - FC Barcelona: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp