A délutáni ebéd utáni alvást követő ébredés eredménye lesz a Tottenham - Chelsea találkozó. Bízzunk benne, hogy ez nem a Forma 1-hez hasonló altató lesz. Én tényleg szívből bízom benne, hogy nem a most divatos semmittevés félidőt prezentálják.

Bízom benne, mert a Chelsea a tabella közepén van, a senki földjén. Ott a 10. hely környékén, ami a semmire sem jó pozíció. Meg kell indulni felfelé, és ki tudja, ha most jön egy győzelem, amit ne zárjunk ki, már 8 pontra lesz a csapat a 4. helytől. Az már reménykeltő, főleg, hogy most még 11 pont a difi a Tottenhamhez képest.

A Chelsea csapatának nem is az a gondja, hogy ne próbálkozna. Picit ilyen Inter-jellegű problémája van, sokat lő, de kevés gólt szerez. A BVB ellen és a S'oton ellen is 15-20 lövés között küldött kapura, mégsem lőtt gólt... De tényleg úgy vélem, a sok új igazolás, meg akak maradtak, azért képesek a minőségi focira. Egyre inkább érzk majd egymás a srácok, Mudryk, Felix, sokszor érezni még, hogy szokni kell egymást, a PL-t, de majd kialakul ez.

A szándék megvan a Chelsea-ben, és ez számít. Ami a Tottenhamet illeti, hol nyer, hol veszít, mikor hogy jön ki a lépés. Számomra elég kiszámíthatatlan csapat, tényleg nehéz előre megmondani, épp melyik arcát mutatja ez a londoni csapat. De nem hiszem, hogy egy rangadón beleférne a töketlenség, az alibizés, és egy esetleges sikerrel a Tottenham is sokat hozhatna a konyhára. A védelmét zavarba lehet hozni, élcsapat létére sok gólt kap, ugyanakkor elöl ott van Kane, akiben pedig mindig benne van a gól. Tényleg bízom benne, hogy már az első félidőben is látunk focit, és akkor jó eséllyel gólt, gólokat is!

inter

Tottenham - Chelsea: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp