A LaLigában vasárnap az Almeria csapata a listavezető FC Barcelonát látja vendégül. A katalán együttesben Pedri és Dembélé nem szerepelhet, de az Európa Ligával ellentétben Gavi a bajnokin játszhat. Lewandowskiék az Európa Ligából kiestek, a spanyol kupa sorozata mellett már csak a bajnokságra kell koncentrálni. A Real Madrid Atletico elleni döntetlenje is jó eredmény katalán szempontból, a Barcelona győzelmével 10 pontos előnyt építhet fel.

Ferran Torres és Raphinha játszik Lewandowski mellett, Gavi biztosan pályára lép, mert ez EL-ben eltiltás miatt nem tehette. Kessie, de Jong és Busquets hármasából valaki a padon kezdi a mérkőzést.

Az Almeria kieső pozícióban van, a Barcelona ellen pedig esélytelen papíron. Az Almeria támadó felfogású csapat, ami a meccsein is látszik. A támadóik jók, Sadiq eligazolása után sikerült minőségi befejezőket szerezni, és Ramazani gyorsasága is eredményez gólokat. Luis Suarez, Robertone, Baptistao, Bilal Touré is képes betalálni. A védekezéssel vannak gondok, mert hiába talál be a csatársor, a védelem hasonlóan gólképes. A Betis három gólt rúgott, a Girona az első félidőben 4-et szerzett az andalúz együttes ellen. Ha a Barcelona az EL-kiesést áldásként, és nem átokként fogja fel, és a bajnoki meccseire koncentrál, akkor a Betis és a Girona csapatához hasonlóan megszórhatja az Almeriát.

Az Almeriát hazai pályán nem lehet lebecsülni, mert idegenben gyenge, és csak 3 pontja van, addig otthon 19. A 19 ponthoz van 19 gólja is, hazai pályán csak a Real Madrid, a Barcelona és a Girona lőtt többet.

Almeria - FC Barcelona: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp