Elsőre az iksz tetszett meg, mint opció, aztán kicsit törtem a fejem, és arra jutottam, hogy jobb lefedni három lehetséges kimenetel közül 2-őt, miközben még mindig 2 feletti a szorzó. De a gondolatmenet itt sem állt meg, és jutottam el a végső opcióhoz, ami egy nem túl férfias AH-s under, de szerintem jó lesz. De mondom, az én vízióm, összeesküvés-elméletem azon alapszik, hogy ez döntetlen lesz. Jó pénzt generálnak most a United találkozói, nem elég belőlük.

Ja, jól is pörögnek, ahogy ledarálták a Barcát, nem volt semmi. Közben a Premiershipben stabil dobogós, megnyerte hétvégén a Ligakupát, ami a legkevésbé értékes trófea, de azért valami. Jó lehet most United szurkolónak lenni, mert picit végre úgy érezheti magát az egyszeri MU-fan, mint anno még Sir Alex idején.

Viszont ami tény, hogy Eriksen hetek óta nincs, közben pedig meccsek azért vannak. A Man United például 8-szor játszott februárban, miközben a WHU csak 4-szer. Egészen pontosan fele akkora terhelés, kevesebb utazás, kevesebb stressz. Az pedig ok, hogy piszok jónak tűnik a United, de előbb-utóbb csak elfárad. Tuti határon van a United, és igazából ez is egy meccs, amit 'csak' meg kell nyerni, nem feltétlenül gálával.

Standard eredmény az 1-0 a a két együttes találkozóin, utolsó 5 meccsükből 4 volt 1-0-ás. A West Ham nekem nagy csalódás idén, számok alapján annyira nem passzív, közben pedig mégis olyan érzésem van, hogy ez a csapat sokkal többet tud valójában. Viszont ebben az idényben az a plusz nem jön ki. Sokszor pontatlanok a passzok, kevésbé érezni az egységet ezen a Uniteden. Soucekék szerintem igencsak passzívak lesznek, arra bazíroznak, hogy 0-0-lal kihúzzák, aztán elviszik a meccset, a párharcot Londonba. Weghorsttól nem féltem a tippet, nekem ő eléggé idegen test a Unitedben. Hátul a stabilitás megvan, nem igazán látom magam előtt, hogy ez a tipp elmegy.

Nálam ez 1-0 vagy 0-0.

Manchester United - West Ham: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp