Három izgalmas találkozót rendeznek ma 18:30-tól, a Mallorca-Elche szép színes találkozó lehet, a Bayern-Stuttgart talán túl egyoldalú, ez a S'oton-Leicester City viszont előzetesen izgalmas, érdekesnek, látványosnak is tűnik.

Nagyon széles a spektrum, melyek között mozoghat a találkozó. Minden szinten. Mert ez a Leicester City is annyira kétarcú csapat, képes egyik meccsről a másikra rengeteget változni. Ott volt pl. a Man. United elleni összecsapás, nyílt, szórakoztató, egymást érték a lövések mindkét oldalon. Én naívan azt hittem, majd ezt látom az Arsenal ellen is, aztán nesze: Totál ellentéte volt a United elleni játéknak, felfogásnak. Amennyira aktívak voltak a Rókák a United ellen, az Arsenal ellen totál passzív focit toltak.

Most megint úgy érzem, hogy a S'oton ellen focizni fognak. Egyrészt mert itt megint van esély nyerni, másrészt csak két zakót nyeltek be egymás után, és az FA Kupában katák a 3.-kat.

A Szentek is eldobták az FA Kupát, minden idegszállal a bennmaradásra koncentrálnak.

Otthon nem nagyon tehetnek mást az utolsó helyről, mint kezdeményező focit tesznek a pályára. Nem feltétlenül áll jól ennek a csapatnak, de nem tehet mást. A Leicester meg ha épp olyan napja van, képes a kombinatív focira. Maddison pályára lépése még kérdés, de elvileg összekaparják és játszik. Nagyon más vele a kreatív zóna, láttuk a United és az Arsenal elleni meccseket, ég és föld volt a Leicester előrejátéka vele és nélküle.

A S'oton pedig all in-en van, mindent bele alapon én már várok ütésváltást az első játékrészben. Egyik sem az a döntetlenezős fajta, mindkét csapatnak 3-3 remije van.

Érdekesség, hogy a két csapat előző két meccse 8 gólt hozott, de a 8-ból 8 a 2. félidőben született. Bízom benne, hogy ezúttal már az első játékrészben is lesz akció, és látunk gólokat!

Southampton - Leicester City: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp