Ha őszinte akarok lenni, akkor nem merek a Knicks ellen fogadni, mert annyira jók. Nagyon elkapták a fonalat, egyszerűen menni kell velük tovább, mert zsinórban nyerik a mérkőzéseket, egy héttel ezelőtt hazai pályán még a Bostont is magabiztosan verték, ami azért nagy szó, mert a Madison Square Gardenben idén nem remekelt a gárda. Olyan játékosok a húzóerők, akik korábban máshová nem kellettek, mint Julius Randle vagy Jalen Brunson.

Randle megint All-Star formában, legutóbbi 11 meccsén (amiből a csapat 10-et megnyert) 28 pontot, 8 lepattanót és 4 gólpasszt átlagolt, mindezt megspékelve 40%-os triplázással úgy, hogy egy erőcsatárról beszélünk, aki 203 centiméter és 113 kilogramm. Ez a 40%-os triplázás meccsenként 10 rádobott triplából jött össze, ami már ilyen Steph Curry-féle mutató, elképesztő, ahogyan Randle játszik.

A Luka Doncic mellett kevés szerephez jutó Jalen Brunson ezen időszak alatt 27 pontot átlagolt, úgy adott 6 gólpasszt, hogy ehhez mindössze meccsenként 1,8 labdát adott el, ami egészen parádés mutatót. Nagyon hatékonyan játszott Brunson, ha pedig azt is hozzátesszük, hogy mezőnyből 55%-os hatékonysággal dob és 17 dobást vállalt, akkor egy kiemelkedő teljesítményről beszélhetünk, ezen mutatók alapján az elmúlt 1 hónap egyik, ha nem a legjobb játékosa volt Brunson.

Amikor egy csapat két kulcsjátékosa ilyen formában van, melléjük pedig a többiek is felnőnek, akkor nem szabad ellenük fogadni. A Boston eközben egy történelmi vereséget szenvedett el, hiszen 51-23-ra vezettek a Brooklyn ellen, végül innen tudtak kikapni, ezzel az idei szezon legnagyobb fordítását produkálta a Nets. Ebből a vereségből kéne feltámadni, mi azonban inkább a Knicksben hiszünk, illetve egy szoros mérkőzésben. Arról nem is beszélve, hogy szinte már köztudott, hogy a New York a liga egyik legjobb idegenbeli csapata, félelmetes mutatókkal rendelkeznek.

Boston Celtics - New York Knicks: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp