Olyan univerzális balhé van most Memphisben, amire nem biztos, hogy felkészült a franchise vezetése. Ők egy látványos és keményen kosárlabdázó csapatot akartak összerakni, ami sikerült is, de olyan jól, hogy a Nyugati főcsoport második helyén állnak, viszont mostanában mindig akad valami balhé a csapat körül. Desmond Bane egy olyan játékos, aki szinte mindig áldozatként bekerül valami lökdösődős balhéba, mintha szegényt embert mindig bántanák, gonoszak vele.

A másik oldalról megvilágítva az eseményeket, Desmond Bane a sunyi játékos, aki amúgy összeszedett 16 technikait a szezon során, ezért nem játszhat a Clippers ellen, mert ez már automatikus eltiltást ér. Ezen nem kéne meglepődni, mert Bane egy olyan stílussal rendelkezik, ami vonzza a technikaikat, idegesítő játékost, aki biztosan több nagy balhéban fog még részt venni. Bane hiánya tehát már önmagában nem jó előjel, az pedig csak tetézi a bajokat, hogy a csapat legnagyobb sztárja, Ja Morant eltiltott.

Jelenleg a külföldi (és lassan a honi) média is Morant viselkedésével van tele, miután egyre több információ lát napvilágot agresszív mentalitásáról. Elmúlt nyáron biztonsági őrt fenyegetett, utána 17 éves gyereket ütött meg többször és fenyegetett fegyverrel, majd egy szórakozóhelyen a pisztolyát mutogatta, illetve az Indiana Pacers játékosaival is volt egy meccset követő balhéja. A Grizzlies végül ezt elégelte meg - miután a liga is vizsgálatot indított -, eltiltotta két meccsre a játékosát.

Úgy kéne idegenben nyernie a Memphisnek, hogy underdogként idegenben messze a legrosszabb ATS mutatóval rendelkeznek (1-9), mindössze egyetlen meccset tudtak csak szorosabbá tenni. A Clippers pocsék, viszont, ha nem tudják kihasználni, hogy a Memphis kezdőjéből három játékos kidőlt, akkor a Clippers idei szezonja mehet a kukába, tudják ezt ők is. Ez a meccs egy kötelező win, egy olyan kötelező win, ahol ki kell ütni a több sebből vérző ellenfelet.

Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp