Nehéz egy olyan meccset elengedni, ahol a liga egyik legjobb idegenbeli favorit ATS mutatójával rendelkezik az adott csapat. A Milwaukee Bucks esetében ez a helyzet, 11-5-ös mérlegük kiemelkedő, míg a Washington Wizards hazai pályán underdogként nem túl acélos (6-7), nem igazán fekszik Kyle Kuzmáéknak, ha egy erősebb csapat látogat hozzájuk.

Ha ehhez gyorsan hozzátesszük, hogy a Bucks akkor van igazán elemében, ha pihenőnap nélkül, szinte rögtön kell játszaniuk (7-1-es a mérlegük), akkor ez elvileg egy sima vendég siker. A Milwaukee időközben ligaelső lett, köszönhetően annak, hogy sorra nyerték a meccseket, 16 meccses győzelmi szériájuk volt, miközben Middleton is visszatért, Holiday is elkapta a fonalat és Antetokounmpo pedig az elmúlt 15 teljes meccsén 33 pont felett átlagolt.

Az is igaz, hogy legutóbb kikaptak a Philadelphia ellen, de ehhez kellett három extra teljesítmény a 76ers sztárjaitól: Embiid, Harden és Maxey 95 pontot tett a közösbe, igaz, hogy szinte minden mutatóban gyengébb volt a Philly, de a meccset mégis ők nyerték egy kiváló negyedik negyeddel. Ez azonban önmagában nem jelent semmit, mert hiába lesz back-to-back a Milwaukee, de a Washington is back-to-backből érkezik, ráadásul hosszabbításos vereséggel.

A Toronto volt az ellenfelük, végül a hosszabbításban kaptak ki 8 ponttal, de addigra már nagyon szétestek Kuzmáék. A kezdőből többen is 40 perc környékén játszottak egy fizikális, végig szoros találkozón. Ez azért sokat kivesz a játékosokból, ráadásul nem is dobtak jól, nekik pedig nincsen olyan minőségi keretük, hogy 24 órával később már egy topcsapat ellen jól játszanak.

Washington Wizards - Milwaukee Bucks: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp