Megint visszatérek a New York Knicks csapatára, mert valószínűleg, akik ezeket az elemzéseket olvassák, már pontosan tudják, hogy a legjobb idegenbeli gárda az NBA-ben. A Knicks azóta is nyeri a meccseket idegenben, jelenleg négy győzelemnél tartanak zsinórban, miközben underdogként az idegenbeli ATS-mutatójuk 15-8, így aki folyamatosan teszi őket idegenben plusszos hendikeppel, az már 10%-os ROI felett járhat idén.

Kifizetődik a fegyelmezett védekezésük, hatodik legjobb a defenzív mutatójuk, palánk alól messze ők kapják a legkevesebb pontot, ez azért is rossz hír a Sacramento számára, mert hazai pályán az egyik játékelem, amire támaszkodnak, az a palánk alól szerzett pontok. A Sacramento Kings favoritként messze nem remekel hazai környezetben, kissé olyan, mintha ez egy teher lenne számukra.

Úgy állnak a top3-ban a bivalyerős Nyugati főcsoportban, hogy igazából nekik is a vendég mérkőzések a fő profiljuk, akkor is elsősorban favoritként. Sérülések egyik gárda játékát sem befolyásolják, így most mindketten a legjobbjukat hozhatják. Ebben viszont jelenleg előrébb van a Knicks, annak ellenére is, hogy a Kings legutóbbi 10 meccséből 7 alkalommal győzött.

Leszámítva a több sebből vérző Pelicans kiütését, ezen meccsek többsége viszont szoros találkozó volt, igazán komolyan kiütni egyik riválist sem tudták, míg a Knicks egyik profilja idegenben, hogy a szoros meccseket a maguk javára tudják fordítani. A másik előnyük, hogy Thibodeau által elképzelt védekezés összeállt, február eleje óta az egyik legjobb formában lévő csapat a ligában a New York, rangadókat nyertek, konferencia élcsapatait verték meg, legyen szó hazai vagy idegenbeli meccsről.

Sacramento Kings - New York Knicks: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp