Történelmi pofonba szaladt bele az egyébként jó formában lévő Manchester United, igazából sem a Liverpool, sem a United szurkolók sem nagyon tudták hova tenni ezt az egészet, de az egész szurkolói társadalomnak fel kell még fognia a vasárnap történteket.

A parádés szezont futó Martinezt Salah más univerzumba küldte, Dalot és Shaw csak ténfergett, Varane pedig maga volt a katasztrófa. Nem igazán volt előjele ennek a bődületes vereségnek, de ha már megtörtént indulhat a kilábalás. Ma a Betist fogadja a Manchester, amiről nekem azonnal az under ugrott be, mint fogadható opció.

Ten Hag már bizonyította, hogy neki aztán minden sorozat fontos, nem igazán rotál eléggé, aminek ugyebár láthattuk az eredményét, na de itt az EL, most sem sok meglepetés várható a kezdőből. Azért elég jó tanár a holland, valószínűleg kamatoztatja majd pszichológiai erejét a mester, hogy kihozza az eszméletlenül mély gödörből Rashfordékat.

A Betis egyébként elég sok gólt lőtt mostanában a bajnokságban, de ha a nagycsapatok ellen nézzük a mérlegüket, mindjárt árnyaltabb képet kapunk. Elég megnézni az előző összecsapásukat, valami hasonlóra számíthatunk tőlük ma is. (Betis - Real Madrid 0-0 a hétvégén.) Pellegrini be fog állni védekezni, és csak a legszükségesebb esetekben kockáztat majd.

Remek lehetőség a Vörös Ördögöknek a rekordfiaskó elfelejtésére ez a meccs, ám valami azt súgja nem fognak fejjel a falnak menni, óvatos kezdés után sovány 1-0-ás MU sikert prognosztizálok, de az első félidőben akár még 0-0 is állhat az eredményjelzőn.

Manchester United - Real Betis: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp