Járt utat járatlanért el ne hagyj -tartja a mondás. Valami hasonló gondolat motoszkál bennem, mert legyünk őszinték egymáshoz, a Paks azért ritkán okoz csalódást, ha a Bognár kezében a csapat. A filozófia adott, ugyanazt játssza a Paks, mint Bognár mester első paksi időszakában. Picit más a matéria, de így is működik. Pakson mindig találnak egy gólerős csatárt, ami nem semmi, de az is lehet, hogy a filozófia eredmény az, hogy a gólkirályt kb évek óta a Paks adja?

Amit a Paksban lehet szeretni, hogy Bognár magasról tesz arra, mit játszik az ellenfél, hogy áll fel az ellenfél. Ugyanúgy a saját játékát próbálja ráerőltetni a Vasasra, mint a Fradira. Nem nagyon érdekli, ki jön szembe, és ami a legjobb, hogy a játékosok simán partnerek, simán nem sz@rnak be attól, ha pl. a Groupamában kell focizni. Nem cizellálják túl a játékot, Pakson nincs meddő labdajáratás, direkt foci van.

Nem tartott sokáig az átmenet a Waltner-era és az újabb Bognár-era között, nagyjából a 'kövesd elleni találkozó volt olyan átmeneti, ahol csak a szándék volt meg, de a gólok nem. Aztán minden ugyanúgy ment, mint korábban, mielőtt a mester távozott.

Szélről jönnek a beadások, Varga fejeli a gólokat. Minden 5 percre jut egy lövés, minden 10. percre egy komoly ziccer.

A Vasasról a kezem levettem, azt hittem, a KTE ellen nyerni fog, de egy komolytalan, nagyképű társaság.

Picit az RTL-es Csember FC jut eszembe, ahol Oletics mondta a többieknek, hogy maradjanak az NBII-ben, hisz ott nagy Királyok, ha feljutnak, senkik lesznek. Picit ezt érzem a Vasasnál, ha lemennek az NBII-be, megint Királyok lehetnek, itt senkik.

Viszont attól Paks a Paks, hogy fűtől-fától kap gólt. Zsinórban 5 tétmeccs, ahol a félidőre jött a mindkét csapat lő gólt opció. Tény, hogy nem túl attraktív csapat a Vasas, de annyira azért jók, hogy 2-3 ziccert összehozzanak. A PSE képes átesni a ló túloldalára, ráadásul elég futsalos focit tolnak, sokszor mennek a védők előre, otthagyva a területet az ellenfélnek. Meg ugye a hibák, a Vidi elleni találkozón is a félidő végén beszedett potya hozta a tippet. Nemrég az MK sorozatban is találkoztak, ott is jött ez a tipp.

Tényleg olyan opció, amit ha vakon rakunk, hosszú távon nyereséges, főleg, ha valami pici tétemelést is alkalmazunk mellette óvatosan.

Vasas - Paksi SE: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp