Egész nap, sőt már tegnap is ezzel a meccsel szemeztem, kár, hogy a TV nem adja, pedig szerintem a legjobb délutáni angol összecsapás lesz. A Brentfordot legutóbb a S'otonnam verettem, aztán a tervem dugába dőlt, a Brentford 2-0-ra nyert. Nem lassít a csapat, vagy nem akar, egészen hihetetlen, hogy ezzel az erős túlzással Chamiponship erősségű kerettel mit produkál ez az együttes. Próbál stabilan, mélyen védekezni, ezáltal sok lövést enged, de hiába a sok lövés, ha az ellenfelek nem lőnek sok gólt. Vaktölténnyel lehet durrogtatni, ez lehet a terv. Viszont a Brentford jól kontrázó csapat, egész jól játsszák azt focit, amihez értenek.

Viszont tény, hétközi meccset toltak, volt sérülés is, de igazából ha volt, ha nem, egyébként is várható rotáció azok után, hogy a hétközi bajnokit is le kellett tolni. Mindig vallom, ha fáradtság van, akkor a csapatok a középpályán kevesebb időt töltenek. Most is ezt várom, minél fáradtabb a két csapat, annál több esemény lesz a kapuk előtt.

A Leicester kétarcú, hol kapura lő 17-szer a United ellen, hol egyszer az Arsenal ellen. Viszont mostanában csak a zakók jönnek, Faes kiesésével a védelemben is jöhet Evans, aztán hogy ez jó, vagy nem jó, majd kiderül. Mondjuk elöl még bólinthat is egyet. Egyébként a Leicesternél azért ha nem is mindig, de általában megvan a kedv, megvan a vállalkozó-kedv, lőnek ezek becsülettel. Az mondjuk nem jó jel, hogy a Brentford még nem kapott gólt klasszikus kontrából, ellenben a Leicester City-vel. Viszont úgy gondolom, a vendég csapat mégis akkor teszi jól a dolgát ma, ha fárasztja az ellenfelet. Azért a S'oton elleni találkozó biztosan kivett ebből a csapatból, ahol nincs 25-26 azonos képességű játékos. Utolsó 4 meccsük 3 gólt minimum hozott, most is úgy kalkulálok, hogy egy-dugó biztosan jön, de az csak az alap.

A Brentford egy remivel nem sokat ér, ha valami nagyot akar alkotni, ahhoz nyernie kell. A Leicester szintén nem ér sokat egy remivel, jól csak a győzelem fizet. Ezért mondom én, hogy ha itt mondjuk lesz 1-1-es állás, az nem igazán fog tetszeni az egyik félnek sem. Egy esetleges 2-0-nál vagy 0-2-nél meg eleve kockáztatni kell.

Brentford - Leicester City: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp