Az ember lassan szégyellni magát, ha a Paks meccsére akar előzetest írni. Szégyellem magam én is, közben pedig mégsem. Ha valami működik, ha valami a maga a egyszerűségében jó, azt nem kell bonyolítani, nem kell csűrni csavarni, nem kell túlgondolni. Én is megtettem, korai gól, második félidős gólok, mindkét csapat lő gólt a félidőben, stb... Közben pedig a lényeg nem a végeredmény? Ott meg a gólok számát ha összeadom, azért a 4 minimum kijön elég sűrűn.

Bognár mesterrel visszajöttek a gólok, Bödét reaktiválta, leporolta a tankot, berakja a végén 10-20 percre, lő kettőt. Ha kezd, akkor az első félidőben lő kettőt. Varga megmártózott a válogatottban, remek ütemérzék, gólérzékenység, és nem tudom, de mindig mondom és írom, a paksi levegőben lehet valami, ami a csatárok teljesítményéhez ad, valami ki nem mutatható doppingszer. Ádám, Hahn, Varga, Könyvesnek sem ment rosszul...

A Paksban az a jó, hogy minél nagyobb az előny, még annál jobban nyílik ki, és kergeti a további a gólokat. Egy átlag csapat ha mondjuk 2-0-ra vezet, defenzív lesz, passzív lesz, netán még jön a csatár helyére védekező játékos csere, de Bognárék 3-0-nál kezdenek csak igazán kinyílni, kivirágozni. Majdnem a kutyaütő Vasas ellen is erre faragtak rá, sima 3-0-ás vezetés után a hajrában két Vasas gól, és lett izgalmas az utolsó 1-2 perc.

Ami a Honvédot illeti, annyira nem tragikus a csapat teljesítménye, vagy nem volt a válogatott break előtt, bár a Vidi ellen megmakkant, a Puskást és a ZTE-t elverte. Tét az van, mert a Paks a dobogóért küzd (most 4.), a Honvéd meg a kieső zónából mászna ki, de ha van tét, ha nincs, itt a Paks focija lesz meghatározó, az meg nem változik. Bognár=Gólzápor.

Budapest Honvéd FC - Paksi SE: Gólok száma - Felett/alatt tipp