Azta, nem gondoltam volna, hogy a Real Madrid DNB-vel is 2.00 felett szoroz, de így van. Márpedig akárhogy nézem ezt a meccset, nálam a Real Madrid a favorit inkább, mint a Barca. Annak ellenére, hogy a Barcelona nyerni tudott Madridban, egy igencsak meglepő, defenzív taktikával, a területet átadva a Madridnak kibekkelt minden a Barca. Aztán a 'döntő' bajnoki találkozót is behúzta 2-1 arányban, ott már előre is játszott a katalán csapat, küzdött becsülettel mindkét együttes, de megint a Blaugranának jött ki a lépés. Teszem fel a kérdést, hogy akkor most a Barca jobb csapat, mint a Real Madrid?

Szerintem nem!

Ami viszont jó dolog, hogy a katalán klub ezúttal védőket vett, méghozzá jókat, mert számomra csoda, de Christensen is működik. Araujó és Koundé is jó, bár utóbbi sokszor elég homályos tud lenni. Ettől függetlenül szerintem a Real Madrid csőrét kezdi bökni, hogy a katalán együttes meg-megböki. Szerintem Benzemáék ezt most igencsak komolyan veszik, és ezen a találkozón, valamint majd 12-én a Chelsea ellen játszanak a legjobbak, és majd a hétvégi bajnokin jönnek a kiegészítő játékosok, bár Carlo mester azért nagy rotációt nem szokott alkalmazni, de ki tudja, lehet még Hazard is pályára kerül :D (Na jó, csak viccelek)

Ebben az idényben 3/3 a Barca mérlege a Madrid ellen, szóval már csak a nagy számok törvénye alapján is, egyszer ki fog jönni a lépés a Blancóknak is. Pedri és Dembélé nincs, ha a Barca megint passzív lesz, azért egy-két löket biztos lesz majd, ami már gondot okoz majd ter Stegennek is. Szerintem value a 2.00 feletti szorzó, a Barca nem kontracsapat, és mivel a Barcának jó az iksz, így inkább Real mezőnyfölényt várok. Akárhogy nézem, ez nálam egy jó tipp.

FC Barcelona - Real Madrid: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp