Az Osasuna-Elche meccs a tipikus korai spanyol eseménytelen, góltalan 0-0. Első blikkre, mert ha mögé nézünk, akkor gondolhatjuk másként. Az Osasuna hetek óta, de mondhatom nyugodtan, hónapok óta a Copa del Rey-re fókuszált elsősorban. A Bilbao elleni odavágó után meg főleg, láthatjuk is a teljesítményüket a bajnokságban, hát elég siralmas. Minden feltettek egy lapra, és bejutottak a Király Kupa döntőjébe. Az majd május 6-án lesz, azt meg nem hiszem, hogy most megint csak arra fókuszálnak, és remikkel meg zakókkal araszolnak odáig. Bár biztos aláírnák, ha ott megverik a Real Madridot.

Hazatértek a hősök, valami hasonló címmel vezeti fel az as a meccset, és igen. Nagy tett. Most már lehet tolni a focit más idegállapotban, mert a finálé ugyan fontos, de odébb van, Most lehet tolni az örömföcit, hisz a bajnokságban a semmi közepén a csapat. Kiesni nem fog, nagyon szerintem előbbre sem jut, max egy Konf Liga jöhet össze, de nem hiszem, hogy cél.

Azzal, hogy bejutottak a jövő évi szaúdi Szuperkupa döntő 4-es mezőnyébe, azzal kerestek úgy 20 millió eurót, és akkor még ott a bónusz lehetősége, miért ne verhetnék el a Real Madridot Sevillában?

Az Elche 14 pontra a bennmaradástól, úgy, hogy eddig 13-mat szerzett. Szép dolog a matek, de a realitás az, hogy rá kell készülni a Segundára. Viszont tolják Boyéék becsülettel, én akárhányszor nézem az Elchét, mindig azt mondom magamban, annyival nem rosszabbak, mint a tabella mutatja. Most a szöszi argentin vezeti őket, erre ment rá az idény, hogy nem volt egy normális mesterük.

Az elchei együttes sem görcsöl már, az Osasuna végre szabad, hisz elérte célját. Biztos elfáradtak, szóval a szétszakadt pálya képe a 2. félidőben tuti előjön, amikor csak a kapuk előtt vannak események, mint jobb megyei meccsek végén, amikor a középpálya kiürül. Szerintem ez lehet olyan meccs, ahol nem sokat várunk, mégis sokat kapunk.

Osasuna - Elche: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp