A Real Madrid szezonja elég zsúfolt, tolják a szekeret a Blancók mindenhol. Úgy néz ki, a bajnokság lett kuka ebben a szezonban, mert azt a Barca fogja behúzni, de a Copa del Reyben azért Benzemáék komoly sallert osztottak ki a katalán ellenfélnek, és a legfontosabb szériában, a BL-ben is állnak még, ráadásul egy romokban lévő Chelsea vár rájuk.

Ettől függetlenül a Real Madridtól azért várok ma üresjáratot. Még Ancelotti is elismerte télen a vb előtt vagy után, hogy nem lehet mindig jól játszani, mindig koncentrált állapotban lenni, ezt a terhelést nem lehet bírni. Úgy vélem, hogy a Real Madrid ma nem lesz a legkoncentráltabb állapotban. Szóval igen, lesznek kihagyások, üresjáratok, amikor a Villarreal dominál.

A Setien-csapat megint magához tért, érdekes hullámzása van a Villarrealnak Setienel, de most megint elkapta a fonalat a csapat, és darálja lefelé ellenfeleit.

A Villarreal 4 pontra van a BL-indulástól, az idén nem elérhetetlen. Nagy a harc, a Betis Fekir nélkül is erős, a Sociedad szintén stabil, de nem írnám le a Villarrealt sem.

Chukwuezéék tényleg képesek jól játszani felállt védelem ellen, képesek gyilkos kontrákat vezetni, vannak jól fejelő játékosaik, így a pontrúgásaik is jók, szóval sokoldalú csapat támadásban.

Ami elég fix, Ancelotti bármennyire is utálja a rotáció szót, itt most jönnek majd perememberek, az as pl. Hazard-t is reklámozza ezerrel :D

De van a Madridnak is üdvöskéje, vannak olyan spílerek, mint Ceballos, Asensio, Lucas... Velük frissebb lesz a Madrid, de minőségben talán nem ugyanaz, mint az alapcsapat. Tényleg úgy érzem, a Villarreal itt akár győzhet is, de hogy egyszer megvillan, az szerintem elég fix.

Real Madrid - Villarreal: Villarreal által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp