Meg ahogy azt Móricka elképzeli... A Vasas utolsó 10 meccsén 20 félidő volt (azé' matekból mindig 'erős' voltam), és ebből a 20 félidőből hármat nyert meg. Ebből a három 45 perces etapból egyet a a Paks elleni Magyar Kupa meccsen tolt le az angyalföldi egyesület, egyszer pedig épp a Honvéd ellen, épp hazai pályán nyert meg két félidőből kettőt. Akár be is rezelhetnék, de nincs miért.

A Vasas picit ilyen Cremonse utánzat, a cremonaiak is meneteltek (sőt még állnak, bár gyenge lábakon) a Coppa Italia sorozatban, ahogy a Vasas az MK-ben. A Cremonának a Firenze jelenti majd a megállót, a Vasasnak pedig a Budafok jelentette. 3-0-ás pofon, Kondás Elemér ezt már nem úszta meg, és szerintem örült is, hogy ment. Így legalább nem vele esik ki a Vasas, az önéletrajzában ez nem fog szerepelni.

Kutya nyilatokozott még anno, hogy neki igazi felszabadulás volt, amikor végre megléphetett a Vasastól. Én nem tudom, milyen lehet ott a légkör, de nem is érdekel. Azt viszont látom, hogy semmi, de semmi sincs rendben, és az egész sz@rság kivetülését látjuk a pályán hétről-hétre.

Én már azon is elgondolkodtam, hogy OK, tele van a Vasas jó nevű spílerekkel, de a jó nevek mögött nem mindig van jó teljesítmény. Azon is elgondolkodtam, hogy ezek az ex-válogatott spílerek azért anno csak nem fértek be egy első osztályú csapatba sem. Nem lehet véletlen.

Nem csapat a Vasas, és szerintem minden játékos mocskosul le is építette magát. Nem mondom, hogy a Vasas meccseivel kelek és fekszem, de a legnagyobb ziccereket is képesek elrontani, közben apróból sincs sok.

A Honvéd sem egy elit alakulat, de valahogy mégis egységesebb. A Vasas a kupameccse okán tuti fáradt, a Honvéd meg nem fogja megtenni azt a szívességet, mint pl. a Paks, hogy 3-0 után kinyílik.

Vasas - Budapest Honvéd FC: Vasas legalább az egyik félidõt megnyeri - Igen/Nem tipp