Ez lesz a meccs, lehet itt PL meccse a 'pool és az Arsenal között, én azt mondom, ezt a találkozót kell kiszedni a vasárnapi találkozók közül. Vagy ezt mindenképp.

A Valencia nem eshet ki, a Valencia annyira karakteres csapat, annyira erős sportfogadás szempontjából is, hogy a kiesésük kisebb katasztrófával érne fel. Ez egy mocskosul emocionális együttes, és valahogy mostanában a mestereket is úgy sikerül kiválasztani. Persze Bordalás volt a non plus ultra, de Gatusso is kemény volt, és Bareja is az.

A csapat küzd, mint malac a jégen, és hol jobb a játék, hol kevésbé, de a szív, azért az ott van. Azt érezni, hogy a Valencia kapaszkodik, küzd akar, de nagyon nagyot küzd önmagával.

Mégis úgy érzem, hogy itt lesz keresnivalója, mert az Almeria ellentétben több spanyol alsóházi csapattal, elég jó focit játszik. Azért ott elöl Embarba és Luis Suarez elég jó, Baptistao szintén mutat még ezt-azt. Az Almeria pl. kaput eltaláló lövéseket illetően a 8. a ligában, ez is jelzi, hogy ott van elöl erő, van fantázia, tudnak helyzeteket kidolgozni, viszont ami elöl profit, hátul deficit.

Márpedig a Valencia sem elveszett csapat, Cavani rutinja, Duro agilitása, Lino és Justin gyorsasága kamatozhat. Vannak jól fejelő védők is a Túria-parti együttesnél.

Januárban 2-2-őt játszottak, az is adok-kapok találkozó volt, ez sem lesz más. Lapok, büntetők, gólok, szerintem ez olyan meccs lesz, amit reggelig néznénk majd. a tét pedig igen komoly, de ezt mindenki látja, aki a tabellára pillant. Ott lenn egy siker nagyon jól fizet, és egyébként mindkét csapat azon van, hogy meccseket nyerjen, az más kérdés, hogy mindkettőnek ritkán sikerül. De az akaratot érezni, én nagyon bízom benne, hogy mindkettő bennragad.

Almeria - Valencia: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp