A salak szezon óhatatlanul megérkezett, immáron 1000 -es kategóriájú, Masters torna keretén belül is Európában. Többen még Houstonban ragadtak az extrém esős hét miatt, de akik tudták, hogy korai jelenésük van a kvaliban azok nem késtek le a Hercegségbeli "vigadalomról".

Az első szombati kvalifikációs kör már lefutott, amiből lehetett konzekvenciákat leszűrni, egyértelműen megerősítette bennem, aki szereti a salakot az jól teljesít, akinek nyűg a szemcsésen való tánc, az szenvedve jut tovább vagy kiesik.

Ez a képlet rajzolódik ki előttem a szerb - francia ütközet során is előzetesen. A szerb Lajovic Miamiban még keményen is megmutatta egy bő hete, hogy milyen kellemetlen ellenfél, most salakon lubickolhat az igazi salakos teniszével. Ellenben Hugo Humbert, sérülésekkel a tarsolyában is, indult neki Monte Carlo Mastersnek. Humbert salakos meccseinek számából is egyértelműen kiderül, nem a barátja a koszos műfaja a tenisznek.

Míg Lajovic a kvali első körében túl könnyen zúzta be a portugál Joao Sousat, addig a francia az ITF szinten próbázó hercegségbeli Catarina ellen kényszerült két szoros szettes, leizzadásra. Az azért elég sokat elmond, hogy egy alapból TOP50 szintet képviselő játékos egy ITF -es teniszezővel szemben kap 1,20 -as oddsot, ráadásul, úgy, hogy Catarina sem szereti a salakot, mit fog kezdeni Humbert egy olyannal, aki él és hal ezért a felületért.

Nálam ez az ütközet tiszta sor, a többi iroda már 1,30 körülire is lezúdította a szorzóit Lajovicra én gyorsan le is csapok a Unibet által kiküldött 1,41 -re még gyorsan!

Lajovic, Dusan - Humbert, Ugo: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp