Vasárnap a három főtáblás meccs mellett lement a teljes selejtezős meccs sorozat is Monte carlóban. Sajnos nem látok bele a Lucky Loser kártyák kiosztásába, de Lajovic 5. kiemeltként megkapta a lehetőséget, a finn Ruusuvuori pedig 1. kiemelt vesztesként nem ... aki tudja a választ, az írja meg nekem nyugodtan miért van így!!! Nos a szerb tudhatta az okosságot, így edzésnek is felfoghatta a Hugo Humbert elleni vasárnapi matiné meccsét, amit szépen bátran szett és break előnyről leadott a gall fiú javára, tudván, hogy ő így is főtáblás lesz.

Innen lezárva a selejtezős történet, amit én is benyeltem, ennek köszönhetően. (Lajovic mellett még a Fucsovics által kikuglizott Krajinovic is megkapta az újbóli esélyt).

Amikor azonban tétje lesz a mérkőzésnek, ott nem fog kegyelmezni salak specialistaként a szerb Lajovic, ennek kárvallottja pedig az ausztrál színeket képviselő Popyrin láthatja a kárát.

Popyrinnek sosem a salak volt a kedvenc felülete. Múlt héten Marrakechben Evan például egy ausszi szemszögből nézve, nagyon csúnya pofont osztott neki 1:6,3:6 képében. Az itteni két selejtezőjét egyaránt három szettben tudta le, a cseh Kopriva és a kissé enervált Paire ellenében is szetthátrányból felállva. Lajovic az utóbbiaknál sokkal masszívabb salak teniszt mutat, Popyrin kemény pályára belőtt játéka édes kevés lesz a mindenhová odaérő Lajovic ellen.

A szerb élhet az élet asta második eséllyel, amit minden bizonnyal már a selejtezős meccse előtt is tudott, ezt meglovagolván juthat a következő körbe egy igen értékes Masters 1000 -es rendezvényen.

Lajovic, Dusan - Popyrin, Alexei: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp