A pénteki játéknap után ismét teljes fordulót bonyolítanak az angol harmadosztályban, melyből én az egyik személyes kedvencem találkozóját választottam játékra. A jelenlegi formákat nézve egyértelműnek tűnik a Peterborough United - Exeter találkozó végkimenetele, de az erre kínált odds több mint felejtős. Ugyanakkor a hazai csapat duplázását egész baráti oddson küldhetjük játékba, ezért én emellett tettem le a voksom.

Sajnos gyalázatosan kezdte, majd hektikusan folytatta a szezont Grant McCann vezetésével a tavaly még egy osztállyal feljebb szereplő Peterborough. Ez a rajt, majd a folytatás idejekorán eldöntötte, hogy a "The Posh" egyeneságon elfelejtheti az azonnali visszajutást a felsőbb osztályba. Viszont az is nyilvánvalónak tűnt, hogyha nem hoznak új impulzusokat a csapatba, akkor a play off helyek elérése is veszélyben lehet. Nem is tétlenkedtek a vezetők és gyorsan reaktiválták azt a Darren Ferguson-t a kispadra, akivel korábban komoly sikereket ért el a mostani pályaválasztó. Fergusonnal sem ment zökkenőmentesen a helyes út megtalálása, de most már úgy tűnik, hogy sínen vannak a hazaiak és elvileg simán beférnek majd 3.-6. hely közé. Ehhez viszont az ilyen mérkőzések, mint az Exeter elleni kötelező házi feladat kell legyen. A Clarke-Harris J. és Mason-Clark E. fémjelezte támadószekció Jack Taylor támogatásával a középpályáról oldott már meg nehezebb feladatot is a szezon során. Pont miattuk merem ajánlani a hazaiak duplázását.

Az Exeter sincs rossz formában, de Ők tulajdonképpen már teljesítetté a szezonra a kötelezőt. Még egy nagyon hosszú negatív széria miatt sem eshetnének ki, hisz már 53 pontjuk van, de a play off helyekkel sem kell kacérkodniuk. Számukra maximum annyi marad motivációnak, hogy otthon lehetőleg kiszolgálják saját közönségüket, idegenbe pedig eljátsszák a fogadóbosszantó szerepét.

A gyakoriság és az egymás elleni eredményeik arra ösztökéltek, hogy a hazai csapat minimum két lőtt gólját favorizáljam.

Peterborough United - Exeter: Peterborough United által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp