Nem igazán fogunk tudni nagyobb tutit tenni mostanában 1.70-ért.

Real Madrid vs Chelsea. Rangadó, mondhatnánk, ha rápillantunk a keretekre, és a keretek értékére. Azonban ha egy kicsit jobban belemélyedünk a lehetséges kimenetel megvizsgálásába, evidenssé válik: Dávid és Góliát harc várható a Bernabeuban.

A Real Madrid és a Bajnokok Ligája összeforrt már az évek során. 14 alkalommal hódították el a serleget, ami természetesen rekord, és a közelében sincs senki. Ennek tetejében egymás után háromszor tudtak nyerni, amire megintcsak soha nem volt még példa. Számtalanszor bebizonyították már, hogy vert helyzetben sem lehet leírni őket, főleg a BL-ben, és főleg a tényleg lehetetlennek vélt szituációkból. A bajnokságot minden bizonnyal már elengedték, így gőzerővel, teljes fókuszban várják az angolokat. A jelenlegi keret bombaerős, Vinícius Jr., Modric, vagy Benzema is képes lehet egyedül meccset eldönteni, a védelem rendkívül stabil, Courtois a jelenleg legjobb formában lévő kapus, úgyhogy minden adott egy ismét kiváló Bajnokok Ligája szerepléshez. Keresve sem találhattak volna jobb, vagy inkább kellemesebb ellenfelet ehhez a negyeddöntőben a Chelseanél.

Lampard visszatért.. nem tudom mivel követhettek volna el ennél nagyobb baklövést, de teljesen egyértelmű, hogy inkompetensek a döntéshozók. Most nem szeretnék belemenni Lamp statisztikáiba, de a legtöbben jól emlékszünk rá, hogy mennyire leszerepelt mind a Chelseavel, mind az Evertonnal. Sem az eredmények, sem a mutatott játék nem volt Frank Lampardhoz méltó, de már jól tudjuk, hogy egy kiváló játékoskarrier egyáltalán nem garancia arra, hogy edzőként is sikeres legyen valaki. A Wolverhampton elleni meccs tökéletes ízelítő volt abból, hogy mit várhatunk a továbbiakban a kékektől. Egyszer találták el a kaput, és pocsék, nézhetetlen játékot produkáltak. Tényleg eszméletlen egyébként, hogy egy Sterlinggel, Joao Félix-szel, Havertzel felálló csapat hogy tud ennyire gyatra lenni. Egyedül a védelem teljesít elfogadhatóan, bár ez csak a sok kapott góltól fogja megmenteni őket. Úgy gondolom lesz majd edző, aki ki fogja tudni hozni ebből a keretből a maximumot (ami jóval a jelenlegi szintjük fölött van), de élnék a gyanúperrel, hogy az nem a Chelsea legenda Frank lesz.

A bukik valamiért továbbra is bíznak a varázsütésszerű Chelsea feltámadásban, máshogy nem igazán lehet magyarázni az 1.70-es oddsot. Az idei szezont már végig fogják szenvedni, a Real minden bizonnyal nagyon simán búcsúztatja majd őket. Az első meccsen bebiztosítják a spanyolok a továbbjutást, én már azon is kihűlnék, ha sikerülne betalálnia Kovacicéknak.

Tipp: 2-0.

Real Madrid - Chelsea: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp