Aki kellően mazoista, szerei büntetni magát rossz meccsekkel, túl jó a szeme, és szeretné koptatni, annak ajánlom a Mezőkövesd-Vasas találkozót. Zsák a foltját találkozó, az NBI talán két legnagyobb kütyaütő csapata jelenleg, bár vannak még jelentkezők...

A mezőkövesdi együttes eredményeit megnézve a közelmúltból, csupa 0-ás és 1-es az eredményben, ezek se nem lőnek gólt, se nem kapnak, ilyen Mallorca stílusban a 0-0 tartása a cél, aztán vagy kapnak egyet valahogy, vagy véletlenül lőnek, de igazából a góleső nem divat arrafelé.

Nem nagyon szoktam nézni a kavics meccseit, mivel nincs mit nézni. Néha rászánom magam, hogy mondjuk megnézek egy félidei stat-ot, aztán látom, hogy lövés 1, max 2... De tényleg nem létezik, hogy egy csapat ennyire impotens legyen. viszont ez Kutya, ez a filozófia, és igazából ezzel benne lehet idén maradni.

A Vasas, na az a kemény. Talán pont múlt hétvégén nyilatkozott Novotny, hogy ő aztán mihez kezdjen elöl, hisz a csapat el sem jut odáig, hogy a támadó zónába feljutassa a labdát. Kérdem én, ha van egy Soma, akkor a Vasas miért nem játszik angol focit, fel kell bikázni a kapu elé, aztán hátha lesz valami kavarodás...

Sokat mond a Vasas-Honvéd meccsről (előző heti bajnoki), hogy a Vasas 3-szor kísérletezett lövéssel, abból egy sem talált kaput. Ez a csapat rég feladta, szerintem itt a háttérben már mindenki keresi a menekülő útvonalat, hová, melyik NBI-es csapatba lehetne beférni, vagy menni innen akár más NBII-es csapatba, minél messzebb. Pont Kutya, Kuttor mesélt a mérgező légkörről, ami angyalföldön van. Ám mivel a 'kövesd is rá van izgulva az underre, a Vasas meg eleve képtelen gólt lőni, szerintem itt a 'kövesd talál egy gólt, és aztán úgy őrzi, mint kotlós tyúk tojásait.

Mezőkövesd - Vasas: Gólok száma - Felett/alatt tipp