Ha minden úgy alakul, ahogy várom, ez a tipp jön. Vagy legalábbis nem megy el. A Villarreal Setien érkezése után hozott pár kiváló meccset, aztán jött egy gödör, de abból kimászott a csapat, és most dózerolja lefelé a liga együtteseit, szépen sorban. Legutóbb épp a Real MAdridot lapította ki, szerintem az idény egyik legjobb meccsén. vini Jr és Chukwueze show-ját még néztük volna, de sajna a jó meccsek is 90 percig tartanak.

A két támadó-szélső azt csinált amit akart. Vini Jr Foyth-ot forgatta, volt vagy 7-8 foultja Foythnak, nem tudott mit csinálni. De ugyanígy volt Nacho a másik oldalon, mint állókép a gyorsított felvétel mellett, a nigériai srác bohócot csinált nem csak belőle, az egész RM védelemből.

A Villarreal egyébként 3-2-re nyert, és akkor ott volt Pino, akinek a Madrid ellen semmi nem jött össze. Ez a Villarreal nagyon megy, jelenleg az 5. helyen áll, 4 pont a hátrány a 4. Sociedadhoz képest. Tolni kell, mert a BL, a top4 realitás.

A Valladolid 3-6-3 góólt kapott előző 3 bajnokiján. Az még benne is van, hogy a Real Madrid ellen belenéz egy pofonba, de az, hogy a Bilbao lő hármat, és az, hogy a Mallorca is lő hármat, az jelzi, milyen szinten van a védekezés. Chukwueze úgy eszi meg Rosát, ahogy akarja, Fresnada, Yamiq, ezek a srácok ma igen komoly gondban lesznek. Szerintem a meccs félidőre eldől.

Ja, és a Villarreal egyébként azért is jó, mert két igen acélos belső védője van, Pau Torres a liga egyik legjobbja, és Mandi sem olyan rossz manapság, sokkal kevesebbet bakizik, mint anno a Betis-nél megszoktuk tőle. Foyth meg ma azért könnyebb meccs elő néz, a Valladolidnak nincs Vini Jr-ja

Villarreal - Valladolid: Ázsiai hendikep – 1. félidő - Asian Hendikep tipp