A Premier League-ben hétközi meccsek jönnek, ahogy a spanyolok is, szóval esténként lehet majd válogatni a találkozók között ezen a héten is. Én kedden valószínűleg a Leeds-Leicester találkozónak szavazok bizalmat, bár tény, a Betis találkozója is izgat.

Maradva a PL-nél, két igen kutyaütő együttes találkozik majd kedd este, két olyan csapat, amely veszélyben van a kiesést illetően. Egy-egy remi az esetükbe max rövid távon lehet jó eredmény, de lehet, hogy még rövid távon sem...

A Leeds eléggé gólképes hátul, nem egy-nem két nagy pofont kapott mostanában. A védelem összeállítása meccsről-meccsre más. Tény, az előző egy-két Leeds-találkozó pont elkerült engem, de így nem igazán lehet stabilnak lenni. Viszont annak ellenére, hogy a sérülések elöl is gondot okoznak, azért gólt mindenképp várok a Leedstől, akárkik játszanak az offenzív zónában.

Már csak azért is, mert otthon tutira küldi majd neki a Leeds, van annyira őszinte csapat. A Leicester védekezése is pocsék, január 28 az időpont, amikor utoljára nem kapott gólt a Foxes, de akkor is az FA Cupban a Wallsall ellen úszta meg... Bajnokin ebben a naptári évben nem úszta meg kapott gól nélkül, pedig vagy 14-15 fordulót lepörgettek. Söyöncü és Faes ránézésre nem tűnik rossznak, de bakiképes srácok, meg eleve instabil lábakon áll ez az együttes. Kapuban sem Kasper Schmeichel áll már, szóval nagyon, de nagyon rezeg most a léc, hogy kiesik-e a csapat, vagy bennragad.

Mindkettő kellően pocsékul védekezi a pontrúgásokat, kevésbé jók kontrák ellen, hisz mindkettő hajlamos sokszor nagyon kinyílni. A Leeds meccse a legtöbb akciógólt kapta, szóval én amondó vagyok, itt félidőig minimum egyszer rezeg majd a háló, de bízom benne, hogy nem csak egyszer.

Bár a tét nagy, e két együttes meccsén nem lepődnék meg, ha látnánk 4-5, vagy még több dugót.

Leeds United - Leicester City: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp