Két, a középmezőnyben elhelyezkedő együttes találkozója nyitja a kedd esti PL mérkőzések sorát. Az már korábban eldőlt, hogy egyik csapat sem eshet ki, persze matematikai esélyük van még rá, de a többi együttes mutatott játéka után ez tényleg csak a számok játéka. Nagyon durva összeomlás kellene a csapatoktól, hogy egyáltalán a kiesőhely közelében végezzenek, már ami a pontszámokat illeti, ez főleg a Wolverhampton csapatára igaz.

A Wolves a 14.helyen áll a tabellán, a mérkőzéseiken nagyon kevés gól van, 27-44-es gólarányt hoztak eddig össze a 32 forduló alatt, ami 2.22-es átlagot jelent. 9-7-16-os mérlegük van a találkozó előtt, odahaza pedig 7-2-7, amivel szintén a középmezőnyben helyezkednek el. Hazai oldalon főleg az a probléma, hogy nincs egy jó formában lévő támadójuk, a góljaik felét két középpályás szerezte, bár ez egyébként már évek óta fennálló probléma. A Wolves csapatként erős, és úgy is nyeri a mérkőzéseiket, azonban ez idén nagyon kevés, a kiesőhely hat pontra van tőlük.

A Crystal Palace három győzelem után gól nélküli döntetlent játszott a legutóbbi fordulóban, így négy mérkőzése veretlenek. Ez egybecseng egyébként Hodgson érkezésével, jelentősen javult a csapat játéka és helyzete a bajnokságban amióta ő irányítja a csapatot. Mérlegük 9-10-13, gólarányuk 31-40, ami szintén 2.22-es átlagot jelent.

Eléggé csalódás volt a kiesőhelyen álló Everton elleni 0-0, ráadásul helyzetük is alig volt, így ma javítaniuk kellene. Kérdés, hogy megelégszenek-e majd a csapatok az egy-egy ponttal, amivel főleg a hazaiak járhatnának jobban.

Mindkét együttes mérkőzésein nagyon kevés gól van az első félidőben, a Wolves odahaza 8-7-es rúgott és kapott góllal áll, míg a Palace idegenben 7-8-al. Mindkét csapat gólátlaga 1.0 alatt van 45 játékperc után, ami jó ómen lehet egy ilyen tipphez. Mindkét csapat nagyon sok mérkőzésén kezdi a második félidőt ikszről, szerintem ma is ez várható. Egyik csapat sem kockáztat nagyon az első játékrészben, azt gondolom, hogy itt is inkább hasonló várható, látva, hogy mennyire gólínséggel küzdenek a csapatok.

Wolves - Crystal Palace: Félidő - Mérkőzés tipp