A vasárnapi Elche - Valencia (0-2) mérkőzésbe bele-belepillantva megfogadtam, bárkivel is játszik az Elche, veretni fogom. Méghozzá hendivel.

Természetesen azért nem árt, hogy a Celta Vigonak nem full mindegy a mérkőzés végkimenetele. Hiába tanyáznak a spanyol pontvadászat 13. helyén, egyáltalán nincsenek bebiztosítva a kipottyanás ellen. A már kieső helyen lévő, 18. Valenciától csupán 6 pontra vannak, így menniük kell a győzelemért, ennél könnyebb találkozójuk nem lesz már ebben a szezonban. Egyébként az Elche persze rosszabb volt a vendég Valenciánál, annyira alárendelt szerepet nem játszott a csapat a sima 0-2 ellenére. Na de ehhez kell egy évtizedes mélyponton lévő Valencia is, nagyon rossz volt nézni a meccset, még kell pár nap a kiheveréséhez. Az Elchében egyszerűen senki nem tud gólt lőni, legveszélyesebbjük Milla, aki 6 góljából 3-at büntetőből szerzett... A Celta ellen ez kevés lesz, nem számoltam utána, úgyhogy benne van a pakliban hogy még csak 99%-os valószínűséggel esnek ki, de már a fogadóirodák sem ajánlanak oddsot a vendégek kiesésére. Ezer sebből vérző csapat ellen egy győzni akaró Celta Vigo, nem sok jót sejtet ez a találkozó Milláéknak. Aki pedig a hazai csapatból kitűnik, az egyértelműen Iago Aspas, a 35 éves veterán spanyol támadó 12 találatnál jár, pont az ilyen csapatok ellen megy neki a legjobban.

Valószínűleg már az első félidőben szeretné lerendezni a meccset a hazai gárda, sok izgalomra nem kell számítani ezen a találkozón, sima Celta siker várható.

Tipp: 2-0.

Celta Vigo - Elche: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp