A 32 között zajlanak a küzdelmek a vasárnapi napon a férfiaknak itt Madridban. Írásomkor még nincs meg a holnapi menetrend,de a találkozó kimenetelét kétlem,hogy érdemben befolyásolná. A Karen Khacsanov és Roberto Bautista Agut összecsapását néztem ki.

Az orosz mérlege nem túl acélos a spanyol ellen pedig lehetőség volt bőven javítani,mert rengeteg alkalommal találkoztak már. Köztudott vagy épp nem,de Khacsanov imádja a salakot. Azt kell mondjam az idei szezonban van az elmúlt három évet tekintve vagy úgy is fogalmazhatnék,ami talán helytállóbb,hogy a legnagyobb potenciált ebben az évben látom az orosznál. Ez természetesen igaz a salak szezonra is. Az idei touron két veresége volt ami váratlannak nevezhető ami jól mutatja,hogy sokkal stabilabb játékot hoz,mint korábban. Nem egy jó salakos,de hogy százszor jobb formában van,mint Bautista annyi bizonyos. Abszolút bíztató eredményei vannak Khacsanovnak,mert Davidovich Fokinát,Jarryt is megverte egy hónapon belül. Az előző forduló Monteiro elleni összecsapás elég csalóka,mert az avatatlan szem először arra gondol,hogy milyen szenvedés árán jutott tovább. Az igaz,hogy nem volt könnyű találkozó,de nem azért mert rosszul játszott Karen hanem,mert a brazil az idei szezon talán legjobb játékát produkálta.

Bautista viszont a kor előrehaladtával egyre jobban tompul. Két meccset zsinórban utoljára az Ausztrál Open hozott össze a spanyol azért ez sokat elmond. Nem tudom mennyi lehet még a karrierjében,mert jelenleg nem látni,hogy képes megújulni. A salak szezon sem indult jól számára,mert Halystól rögtön kikapott. Majd Krajinovic ellen is borzasztó szenvedősen jutott túl pedig őt még Fucsovicsis verte ami bizony nagy szó látva,hogy megy Marcinak.

A mutatott formák alapján,mindegy hogy szemcsés felület, ez a találkozó egyértelműen az orosznak áll.

Khachanov, Karen - Bautista Agut, Roberto: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp