Nem ez a meccs az, amely igazán fontos a Real Madrid számára, hanem a következő kettő, amikor is már toppon kell lenni, hisz előbb jön a Király Kupa fináléja az Osasuna ellen, majd jön a Manchester City elleni BL elődöntő első felvonása.

A Real Madrid számára a bajnokság arra jó, hogy a játékosok játékban legyenek, de pl. a Girona elleni négy gombócos is jelzi, annyira nem veszik már komolyan a bajnoki gurigázást. Akadnak eltiltott és sérült játékosok, de Carlo ancelotti talán akkor is pihentetne, ha mondjuk Vini Jr játszhatna este. A Madrid mestere nem igazán szeret rotálni, ettől függetlenül az öregekre ráfér, mondjuk Modric vagy Kroos sem fiatal titán, de Benzema vagy Carvajal sem 20 éves. Szélső védő mondjuk kevés van, mármint minőségi, Carvajal eleve nem 100%-os, szóval Lucas és Nacho lesznek szélen, de az as pl elöl Hazard-t kezdeti.

A fókusz a vendégeknél nem a mai meccsen van, hanem a következő kettőn. A Királyi csapat, mármint a vendég, kettőt kapott az Almeriától, 4-et a Girnoától, szóval ezekből is látszik, hogy lehet mattolni a Madridot Ugyanakkor a Sociedad egy stabil együttes, nem igazán kap gólt, és elöl van annyira erős, hogy egyet pöttyint mimimum. Kubo a Madrid ellen mindig ezerrel pörög, Sörloth meg egy jól megtermett befejező, még Militaónak és a bika Rüdigernek is lesz vele gondja. Én úgy vélem, hogy a Sociedad több energiát tesz majd ebbe a találkozóba, és igazából bármilyen profi csapat a Real Madrid, szerintem ott sokan fejben már máshol lesznek. Meg igazából nincs Vini Jr, az általában látszik a Madrid támadójátékán.

Az is faktor lehet, hogy a Sociedad egy sokat szabálytalankodó csapat, míg a RM pont nem. Viszont a spori, az a köcsög ma*om Pulido mostanában akkor sem fúj, ha kéne, mindent továbbenged, a lapoktól szinte irtózik. Mallorca meccset levezetett lap nélkül, szóval Pulido stílusa inkább a Sociedadnak kedvez majd, mert kedvükre rúgdosódhatnak Le Normandék, és tehetik majd ezt úgy, hogy sokszor Pulido nemhogy lapot nem ad, meg sem fújja a foultot. Nem zárok ki egy jó vaskos 0-0-t.

Real Sociedad - Real Madrid: Dupla esély - Dupla esély tipp