A hétvégén (két hét szünet után) újra visszacsatlakozom a a paksi gól vonatra. A Kisvárda elleni két héttel ezelőtti párosítás vitt arra, hogy leszálljak a tolnai szerelvényről, a Kecskemét elleni rangadó sem hozta meg a kedvemet a visszaszállásra, ahol végül ismételten sok gólos meccsnek örvendhetett a semleges néző. A Paks - Debrecen bajnoki azonban már előzetesen nézve is ismételt gól fiesztát jósol, a tavaszi jó időben, igazi majális hangulat mellett megint beindulásra vár a gólhenger.

Varga Barnabásnak rendre összejönnek a találatok, a büntetőknél sincs kérdés ki rúgja azokat, a levegőben is ő az úr, így ami elképzelhetetlennek tűnt, a tavalyi Ádám Martin által elért 31 gólos gólkirályi cím, egy csodás négy fordulós befejezéssel még beállítható is lenne. Nekem meggyőződésem, hogy ebben mind Bognár György edző és az összes többi társ Barnabás mögé áll és segédkezik, hátha összejön a végére a 30 gól feletti termés egy újabb paksi gólkirálynak.

Mindkét csapat a dobogót ostromolja, veszélyben már régen nincsenek, így felszabadult futball várható mindkét féltől. A Lokinál újra a fedélzeten Dzsudzsák Balázs, aki pár forintos labdára még mindig képes, akár gólpasszt jelentsen, az egykori "arany láb", akár esetleges találatot, szabadrúgásból akár. A hajdúságiaknál nagyon egybe szedte a társulatot Blagojevics, nincs befeszülés, sikerült a játékosokból kihozni a maximumot.

A Paks a KTE legyőzéséből, a Debrecen a Vidi leigázásából fordul erre a körre, önbizalom és jókedv terén sincs hiány, így ez is csak az újabb sok gólos felszabadult meccset vetíti előre, a legideálisabb délutáni fél ötös kezdéssel.

Paksi SE - DVSC Debreceni: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp