Újabb Paks meccs, újabb lehetőség pakolni az overt, már amíg value a fogadás...

Dörzsölhetjük a tenyerünket előre, amikor végre játszanak az atomvárosiak, mivel rendre jönnek a meccseiken a gólok. Szerencsére amilyen jó a támadószekció, annyira szellős a védelmük, ezért a legjobb alany továbbra is a zöld-fehér csapat, ha sok gólra szeretünk fogadni. Ugyan 2 fordulóval ezelőtt a hiperpasszív Kisvárda ellen underes meccset játszottak (2-0) nem rajtuk múlt, ők meglőtték a 2 góljukat. Waltner leváltása után Bognárral 11 meccsből 10-en szereztek legalább 2 találatot, ez bődületes statisztika, egyedül a Mezőkövesd elleni legelső, hangolódó meccsen nem tudtak betalálni, azóta azonban felvette a ritmust és Gyuri bácsi tanításait a keret. Leginkább Varga Barnabás lubickol, és úgy vezeti a góllövőlistát, hogy dupla annyi találatot jegyez, mint a 13 gólos Lukic... Hazai részről tehát minden adott egy sziporkázó társasághoz, főleg azért, mert az FTC után sikerült legyőzniük az idei szezon legkellemesebb meglepetését produkáló Kecskemétieket is, így lőtávolba került a 2. hely (4 pontra).

A Debrecen 1 pontra van csak a Pakstól, így ők is menni fognak a győzelemért mint a mérgezett egér. A tolna megyeiekkel egyetemben bombaformában vannak Dzsudzsákék, nagy lesz a harc a hajrában a dobogó mindegyik fokáért, de alighanem a DVSC jelenleg egy bronzzal is bőven beérné. Balázs egyébként a Fehérvár legyőzése után kivirult arccal nyilatkozott, hogy mennyire egyben van a csapat, és rendkívül hálás a szurkolóknak, imád itt játszani. Ez a mentalitás láthatóan átragadt Babunskiékra is, jót tett Dzsudzsi visszatérése a kelet-magyarországi csapatnak.

Nem kell annyira megijedni a 3.5-ös határtól a két csapatot ismerve. Bár a debrecen többnyire underes találkozót játszik, most fixen nem ússza meg a csapat kapott gól nélkül. A Paks meg San Marinotol is kapna 1-2 gólt legalább... Közönségszórakoztató 3-3-at várok a találkozótól.

Paksi SE - DVSC Debreceni: Gólok száma - Felett/alatt tipp