Bármennyire is fura, a Real Madrid utoljára közel tíz éve nyerte meg a spanyol kupát. Most hogy a bajnokság elúszott, viszont a top4 azaz a Bajnokok Ligája indulás már szinte biztosra vehető, egyértelműen prioritást élvez a Bajnokok Ligája, illetve a spanyol kupa ahol elképesztő menetelés után sikerült a fináléba jutniuk. A Villarreal ellen két gólos hátrányból fordítottak, aztán az Atletico Madridot hosszabbítás után gyűrték le, majd a legnagyobb riválist a Barcelonát ütötték ki 4-1-es összesítéssel. Abszolút megérdemelnék a trófeát és bizony oda is kell tenni magukat így hogy a bajnoki aranyat lehetetlen feladat elérni és a City ellen sem esélyesként lépnek pályára a jövő héten induló párharcban...

Kedden a Sociedad elleni meccsükön kissé felforgatott csapattal is helytálltak az eredményt leszámítva (2-0), viszont a legutóbbi három meccsükön kapott nyolc gólt követően a védelemnek össze kell kapnia magát hiszen az Osasuna is remek sorozatban van. Mármint csak a kupában, ahol először könnyebb ellenfeleket kaptak, majd a Betis, Sevilla, Bilbao hármast búcsúztatva jutottak a döntőbe. A bajnokságban eléggé felemásan teljesítenek, de összességében a 10.helyükkel elégedettek lehetnek. A legutóbbi két meccsükön gól nélkül maradtak, viszont a Barcelona ellen bő egy órát emberhátrányba focizva is csak 1-0 ra kaptak ki ami megsüvegelendő eredmény.

Hazai oldalon Modric játéka kérdéses, viszont a keddi meccshez képest visszatérhet a kezdőbe Camavinga, Benzema és Vinicius Jr is így szinte legjobbjait küldheti pályára Ancelotti.

Az túloldalt Darko Brasanac, David García illetve Nacho Vidal sérültek.

A Real Madrid az utóbbi időben mindig összekapta magát ha kellett és most ez a szitu. Trófeát kell nyerni, amire ez a legjobb lehetőségük.

Tipp: 3-0

Real Madrid - Osasuna: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp