Az észtek szőke kedvence, Anett Kontaveit a február eleji Abu Dhabiban elszenvedett sérülése és feladása után a Madridban tért vissza és szenvedett sima 2:6,2:6 -os vereséget a cseh Muchovatól, aki szintén kevés meccsel a háta mögött páholta el a balti szépséget.

Kontaveit játékában látványosan előjöttek a meccshiány jelei, nagyon sok hibával, formán kívül játszott, kell még idő míg felveszi a ritmusát. Az meg a másik, hogy ő a gyors borítások híva, sosem volt oda a salakos teniszért.

Erre jön egy igen kellemetlen amerikai ellenfél Alycia Parks személyében, aki a legjobbakra is veszélyes a akaratos, irányító jellegű játékával, ami hasonló Kontaveitéhez, csak a tengerentúli egyértelműen jobb passzban van.

Most kezd összerázódni a játéka, Madridban a bukik által underdogként belőve, Schmiedlovat (3,00 odds), majd Azarenkat (4,75 oddson) sikerül meglepnie, a salak specialista olasz Trevisan állította meg.

Alap esetben egy 1,90-1,90 -re lőném be jó szándékkal Kontaveit felé az esélyeket, a bukmékerek azonban megadják a tiszteletet az észtnek, én viszont azt mondom a jelenlegi tensizeket nézve, plusz a múlt heti Kontaveit szenvedést és Parks szárnyalást (két meccs erejéig) látva, nálam egyértelmű favorit az amerikai lány.

2,50 -es egyenesen vétek lenne kihagyni ezt a meccset., mert ha lenne pár találkozó Kontaveit kezében és lábában, de így amikor keresi még erősen önmagát lutri favoritként eladni a fogadók felé.

Így nem is tehetek mást, mint az értéket nézni ezen összecsapáson és az egyértelműen Parks oldalán szerepel!

Parks, Alycia - Kontaveit, Anett: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp