Sportfogadásnál mindig ki kell zárni az érzelmeket, ami számtalanszor nehéz helyzetbe hozhatja a Haalandó fogadót.

Lehet bárkinek unszimpatikus a Manchester City, vagy akár Guardiola személye, azt mindenkinek el kell ismernie hogy egy gyilkos gépezetet csinált a Cityből. Talán a 2011-es Barcelona volt ennyire ütőképes gárda utoljára. Az is régen fordulhatott már elő (valószínűleg pont a Barcával) hogy 2.10-es oddson fogadhassunk egy adott csapat triplájára úgy, hogy még egyik kupa sincs a kezükben… De nem is véletlen a győzelmek megelőlegezése a bukmékerektől, mert tavaly volt ami meggátolta De Bruynéket a tökéletes szezontól, na hát idén semmi és senki nem tudja megszorongatni őket. Persze a Tottenhamen kívül. Természetesen a klasszikus gólzsák hiánya volt a legégetőbb kérdés náluk, de aztán jött a norvég… Haalandra már elfogytak a jelzők, tényleg bődületes amit művel, most esélye nyílhat arra, hogy Ronaldo rekordját átadja a múltnak, és a megdönthetetlen rekordok című fejezetet újra is lehet írni - minden megdönthető, számára tényleg nincs lehetetlen. A portugál a 2013/14-es szezonban 17 gólt szerzett az elit sorozatban, Erling jelenleg 12-nél jár, de 2 meccse még biztosan van a Bajnokok Ligájában, és jelenlegi formáját tekintve akár meg is lehet az a 17 gól. A védelme is stabilabb lett a vendégeknek Akanji érkezésével, a svájci remekül beleillik a spanyol mester elképzeléseibe, illetve Grealish is egyre jobban játszik, Mahrez pedig szintet tudott lépni, a középpályát pedig Rodri szinte hibátlanul szűri - annyira jól, hogy Gündogannak még a gólszerzésre is van energiája. De Bruyne már 5 asszisztot osztott ki az idei szezonban, amivel megdöntötte saját rekordját. Érdekesség, hogy Milner a 2017/18-as szezonban 9-et ért el, ez abszolút rekord, amit piszok nehéz lesz elérnie.

A Real Madridot természetesen soha nem szabad leírni, főleg nem akkor, ha a Bajnokok Ligájáról van szó. A vérükben van a jó szereplés, ezt már megannyiszor bizonyították. Ronaldo nélkül sem állt meg az élet, Benzema élete formájában, de Vinicius is világklasszis játékossá érett már, Ancelotti személyében pedig Zidane tökéletes utódja is meglett. A tavalyi szezonban óriási drámák után búcsúztatták a Cityt, hogy aztán az elődöntők után összességében a fináléban is alárendelt szerepet játszva legyőzzék a Liverpoolt. A védelem oszlopa, Militao sárga lapok miatt nem léphet ma pályára, ami fejfájásra adhat okot az olasz mesternek, így jóval sebezhetőbb lesz a hátsó alakzat.

Mikroszkópikusan kicsi az esély arra, hogy a manchesteriek idén is elkövetik ugyanazokat a hibákat a spanyolok ellen, mint tavaly. Ráadásul a csapatuk csak jobb lett azóta szinte minden elemében, pedig már tavaly sem volt gyenge az alakulat. A sebességbeli különbségek is ki fognak ütközni, Kroos Modric vagy Benzema rutinja kell persze a fővárosiaknak, de ők sem lesznek már fiatalabbak. Néha van úgy az életben, hogy a maximum sem elég. Semleges fogadóként úgy gondolom, hogy a Real Madrid 100%-ot nyújtva sem tudja majd legyőzni a Manchester Cityt, és már az első meccsen előnybe kerülnek a kékek.

Tipp: 1-2.

Real Madrid - Manchester City: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp