A harmadik európai Masters torna idén a Foro Italico. Monte Carlo és Madrid után az olasz fővárosban van lehetőség sok-sok pontot gyűjteni egy 1000 -es eseményen.

Fucsovics Marcinak és első fordulós riválisának a szerb Filip Krajinovicnak sem sűlt el túl jól a madridi torna, egyből kiestek. A magyar legjobb Cecchinato ellen két szettben, míg a szerb az ausztrál O'Connellel szemben maradt alul.

Míg Fucsovics pihent és a Mikoviny Utcában készült erre az újabb megmérettetésre, addig Krajinovic Prágában próbálkozott, ahol egészen az elődöntőig menetelt, az útja során Choinski és Gaio nehéz három szettekben, utána Koepfer kettőben lett elintézve, végül a tornagyőztes helvét Stricker jelentette a végállomást.

Ilyenkor mindig nehéz egy a múlt hetet végig nyomó teniszezőnek egy új eseményre utazni a legjobbját átmenteni. Remélhetőleg ez most is így lesz és a teljes fókusszal rendelkező Fucsovicsnak sikerül elkapnia a szerbet.

A recept már megvan, hiszen Monte Carlóban pontosan egy hónapja a selejtezőben elkapta már a szerdai ellenfelét Marci, akkor 6:3,7:5 arányban, más kérdés, hogy utána a szerb jó hírt kapott, hiszen Lucky Loserként folytathatta a miniállambeli Masterst.

Marcinak jól jött ez a bő, majd két hetes itthon lét, újra feltöltődhetett és most kellő motivációval utazhatott Rómába. Előtte nyomta a kondit is rendesen, amit a videó feltöltéseken is láthattunk és bízhatunk benne, nem csak a fitten tartott muszklikat mutogatja majd a közönségnek, hanem párosul mellé majd eredmény is.

Krajinovic, Filip - Fucsovics, Marton: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp