Dübörög a 2023-mas lett-finn közös rendezésű jégkorong világbajnokság. A csoportkör végéhez közeledünk, az igazán vaskos meglepetések eddig elmaradtak, ami nem azt jelenti, hogy előbb-utóbb valami nem szól egy nagyot. A meglepi pont attól meglepi, hogy nem számítunk rá, viszont én nem lepődnék meg azon sem, ha a finnek nem nyernének.

Jó csapat a finn, viszont én úgy vélem, nem annyira jó, mint azt a torna előtt gondoltuk. Olyan erőlködős a játékuk, mert ha azt nézzük, mondjuk minket a svédek és a finnek is 7-1-re vertek, mégis a svédek annyira könnyed, helyenként látványos hokit toltak, közben a finnek erőlködtek, mint szorulásos a budin. Tény, nem volt sok kiállítás a svéd magyaron, de azon az egyen is látszott, hogy mennyire jók pl. előnyben, míg a finnek annyira sablonos semmit játszottak, hogy nem is értem. sokszor az előny abból állt, hogy a korong egy játékos ütőjén volt, kereste a rést, ami persze még a gyenge magyar csapaton sem volt meg, hisz statikus volt az előny.

Az osztrák csapat nem rossz, minden meccsükön ott vannak a ziccerek, és nekik holnap pihenőnap, így egészen biztosan úgy állnak oda ehhez a meccshez, hogy próbáljuk meg, veszíteni valójuk nekik sincs. Márpedig azt is látni, hogy a gyengébb csapatok azért az elején igenis képesek pariban lenni a jobbakkal, képesek gólt szerezni. Sajnos itt egy góllal még nem nyertes a tipp, viszont nem is vesztes, és az odds is 2.00 feletti. Márpedig szerintem inkább lesz itt 2 osztrák gól, mint egy sem. Kombiba szerintem elég húzni a osztrák gólt, de így szólóban inkább ezt ajánlom. Van fantázia az osztrák csapatban, és nem hiszem, hogy ezt a meccset feláldozzák, már csak amiatt sem, hogy ők holnap eleve szünetelnek.

Ausztria - Finnország: Összes gól: Ausztria - rendes játékidõ - Felett/alatt tipp