Jó bika odds, mit ne mondjak. Pedig a Barcelona bajnok, és mint ilyen, nem hiszem, hogy keményen koncentrálna este. Az előző, Espanyol elleni derbiből sem sok momentum maradt meg, csak a meccs végi ciribiri, meg az, ahogy ter Stegen kikel magából Joselu hajrában lőtt gólja után, mert a srácok már nem koncentráltak, és ugye neki meg ott vannak a rekordok, amiket lehet dúsítani.

Ter Stegen nem az az ideges figura, szóval nem egy Oli Kahn, de ott igencsak kapták Araujóék, hogy még meccs van. Ettől függetlenül én úgy vélem, a Sociedad alapból egy jó kis együttes. A LALigában sem adják ingyen a top4-es pozíciókat, márpedig a Sociedad elég stabil tudott maradni végig. Kubo végre egy csapatban a Mallorca után teljes értékű tag, és Sorloth-tal nagyon jó kis duót alkotnak.

Tény, a Sociedad hát hogy is fogalmazzak finoman, sz*pni jár a Camp Nouba. Zsinórban 27 Barca-Sociedad meccs lett hazai, sehol egy iksz, sehol egy vendég siker. Tehát a katalán gól nagyjából alap, de úgy érzem, a Sociedad sem fog nullázni. Eleve gálaszerű találkozóra számítok, sportszerű találkozóra, lap alig lesz, ha lesz, eleve Rojas vezeti, aki nem a lapok embere. Én a btts-t olyan 1.65-re tettem, ehhez képest 1.85, több nekem nem kell. Egyszer Kubóék biztos villannak, a Barca gólja meg a Sociedad ellen tényleg alap ebben az évezredben.

Hazai oldalon ráadásul nincs Gavi eltiltás miatt, Fati meg nem az a kullancs típus, így talán könnyebb lesz labdát kihozni. A vendégek is megvannak, Brais nincs, meg Silva bajlódik sérüléssel, de azon kívül aki számít, hadra fogható. Én azt mondom, egy komolyabb over is pakliban van, mondjuk ha ter Stegent megtömik, Christensenék jobb, ha menekülnek :D Az Espanyol elleni meccsen már Koundé is feltűnően sokat volt az ellenfél kapuja előtt :D

FC Barcelona - Real Sociedad: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp