Ha álmomból felkeltenek, és azt mondják, hogy gyorsan soroljak fel 3 KTE-játékost, hát lehet megbuknék a teszten. Pedig a Kecskemét az NBI dobogós csapata, stabilan dobogós, és igazából nem nagyon lehet abba a munkába belekötni, ami Kecskeméten folyik.

Amikor a Szparit, a Pécset meg a KTE-t elkaszálták, igen mélyre zuhantak ezek a csapatok. Aztán évek kellettek, mire visszatértek, és amíg a Pécs NBII-es, a Szpari még NBII-es, addig a KTE, amely talán a legmélyebben volt a kizárás után, most második az NBI-ben, és ott is marad, akárhogy kap ki a következő két fordulóban.

Az már látszik, hogy magyar szinten lehet eredményt elérni magyar játékosokkal. Paks vagy KTE a példa, viszont azt meg a korábbi évek bizonyították, hogy nemzetközi szinten agyot dobni csak magyarokkal nem lehet, ezt meg a Fradi bizonyította.

Persze a KTE elsődleges célja a bennmaradás volt, aztán 'véletlenül' második lett. Sőt a szememben bajnok, hisz ha megnézzük, ilyen pénzekből dolgozik az FTC, és miből a KTE, de kár is ezzel foglalkozni.

A Kecsó nem pukkant ki, izomból tolja neki, és most már harmincakárhány forduló után be kell ismerni, ez egy potens csapat. Nem látványos, mert szerintem nem az, de hogy ezek a srácok csapatként brutál jók, az tény.

A KTE ráadásul sokat fejlődött előrejátékban, én kevés meccsükre emlékszem, de a nyitókörben ez a senkiházi Vasas úgy beszorította a KTE-t saját kapuja elé, hogy kész csoda volt, hogy em lettek megtömve. De szépen lassan mutatkozott a fejlődés előrejátékban is, és ha megnézzük, azért jönnek szépen a gólok is. Katona, Horváth, Nagy (még a nevek sem karakteresek, különlegesek), mint a csapat, de hogy egységes, ütőképes, az tény. AZ UTE mióta elérte a bennmaradást, csak vegetál, szóval nem lepődnék meg, ha a KTE megint duplázna, mint tette az FTC ellen

Az Újpest Kisvárdán 1-szer lőtt, akkor sem kapura... Az kemény!

Újpest FC - Kecskeméti TE: Kecskeméti TE által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp