Angol EFL kupa nyolcaddöntőt rendeznek ma Angliában. A Manchester City csapata csap össze a Fulham csapatával. A meccs egyértelmű esélyese a hazai gárda, de én most kicsit a vendég oldalra helyezném inkább a hangsúlyt.

A Manchesteriek kék csapata remek formában van. Vezetik a tabellát a bajnokságban és a BL-ben is. Azonban nem lehetnek nyugodtak egyik kupasorozatban sem, hiszen nagyon nagy a küzdelem mindkét bajnokságban. A bajnokságban holtversenyben elsők, míg a BL-ben 1 ponttal vannak a riválisaik előtt. Vasárnap már a Southampton fog az otthonukba látogatni, jövőhét közepén pedig BL meccsük lesz. A naptár tehát elég zsúfolt, így számomra kérdéses, hogy mennyire fog kiállni teljes csapattal ma a City. Természetesen a City B csapata is van olyan erős mint a Fulham A teamje, de ott azért már több tényező is befolyással lehet a meccsre.

A nyáron feljutott vendég gárda pocsékul kezdte a szezont. 10 meccs után 5 ponttal a kieső zónában állnak, de ez a szezon végén nem így lesz ebben szinte biztos vagyok. Sokkal többre hivatott ez a gárda, mint ahogy jelenleg állnak a bajnokságban, és ebből láthatunk majd valamicskét talán ma. Schürrle, Mitrovic, vagy a fiatal tehetség Sessegnon, ők mind a Fulham csapatát erősitik. Igaz, nyáron nagyon sok minőségi igazolás jött akiknek még össze kell állniuk, de lassan kezd fogyni a türelem, itt lenne az ideje egy nagyot durrantani.

A meccs esélyese egyértelmüen a hazai csapat, nem is vitatom azt, hogy meg fogják nyerni a meccset, de egy tisztes helytállást illene odatennie a vendég csapatnak is. Annyira minden jel arra mutat, hogy a kékek fognak nyerni, hogy ilyenkor szokott jönni a nagy meglepi..A Cityben szerintem pár kezdőjátékos pihenni is fog, így minden adott ahhoz, hogy szerezeshessen egy gólt a vendég csapat. Így hát a tippem, hogy a FULHAM SZEREZ GÓLT.

Manchester City - Fulham: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp