Az előző év, és a Barca-Roma, majd a Roma-Barca meccsek is jelzik, hogy nem feltétlenül kell abból kiindulni, mi volt az odavágón. De ilyen volt a Real-Juve, hogy egy másik spanyol-olasz párharcot említsünk a BL-ből. Szóval hiába nyert a Barceona otthon az Inter ellen viszonylag könnyedén, ez nem jelenti azt, hogy Milánóban is nyer.

Miért nem? Mert minden meccs más! A Barca akár el is kényelmesedhet, mert a RMadridot kiütötte, és van rá sansz, hogy hétvégén mondjuk a Rayo ellen is lő vagy ötöt. A BL-ben 3/3 Coutinhóék mérlege, egy iksz idegenben akár bele is férhet, főleg hogy a Tottenham-PSV duó 1-1 pontot gyűjtött.

Aztán a Barca majd bajnokin megmérkőzik a Betis-Atletico duóval is, tehát bár BL-meccs ez, érzem benne, hogy kihagy majd a katalán-koncentráció. Mert Ok, agyonverte a Real Madridot, de azért előtte láttuk bajnokin szenvedni a Barcát, és ugye Messi most sem lesz.

A tippem mellett szól talán az is, hogy a Barcelona azért a közelmúltban nyelte a savat olasz földön, konkrétan 0 győzelem, 2 iksz, és két vereség. De ez még semmi, a valami az, hogy ebből a négy olasz földön játszott BL-meccsből 3 olyan is volt, amikor a Barcelona nem lőtt gólt sem! Hopppá! A citált négy találkozón 1 Barca gólocska született, az utolsó három Olaszországban játszott BL-meccsen konkrétan egy sem. Jó kis csapat az Inter, ha felszívja magát (és fel fogja), akkor szerintem még a hazai győzelem sem elképzelhetetlen. Persze, azért a Barca ellen (főleg a Madrid elleni 5-1 után), azért nem szívesen fogad az ember, így valódi pénzben is valószínűleg csak az 1X-et, vagy a +1-es hazai AH-t vállalom, de buliszelóra simán rá lehet húzni az Intert.

Inter - FC Barcelona: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp