Vasárnap és hétfőn már a 16 között versenyeznek a teniszezők a Roland Garroson.

Próbálok lecsapni az Etcheverry - Nishioka meccsen az argentin remek formájára.

Nem tudom van e értelme várni a szorzós piacra, hogy esetleg feljebb viszik az argentinra adott oddsot. Unibeten 1,30, ami éppen határa az elemzéses szintnek, bet365 -ön még 1,36 a kínált szorzó.

Úgy vagyok vele, hogy ezek a kínált piacok inkább esni fognak dél-amerikai részről, így fejet hajtok a kisebb odds előtt és már most megírom az előzetest.

Szóval Etcheverry az elmúlt két évben kinőtte magát az ATP Challenger szintről és a legjobbakkal is felveszi a versenyt. Olyannyira felveszi, hogy a De Minaur, Coric kettőst egyaránt szett veszteség nélkül lökte félre, és akkor sem jött zavarba, ha esetlegesen break hátrányba került, utána játszi könnyedséggel, maximális koncentráltsággal jött vissza.

Rendkívüli magabiztosság tükröződik róla, ezt nem lehet nem észrevenni.

Ellenfele a kis japán Nishioka lesz, akinek kis túlzással már az első körben ki kellett volna hullania a versenyből ám J.J. Wolf ki tudja mit csinált 2-0 -as vezetésnél ...

Ezek után Purcell ellen egy négy szettesben ment tovább, de ott Purcellt nem nevezhettük igazi salakos vetélytársnak.

Az első kemény dió a Medvedevet kiütő Seyboth Wild volt, aki dominált a kettejük meccsé, ám a fáradtságot jobban kezelő kis japán őt is felőrölte végül.

Ám nézve az alapvető formát és intenzitást a játékban, nálam egyértelmű, az elsöprő lendülettel teniszező Etcheverry fölénye. Az argentin pedig tényleg nem ijedős fajta, aki 2-0 -ról képes lenne bukni, ezt a meccset hoznia kell, ha az eddigi játékát tudja letenni az asztalra.

Etcheverry, Tomas Martin - Nishioka, Yoshihito: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp