Ha ránézünk a Bundes II mezőnyére, elkap a nosztalgia, sok-sok olyan együttes, város nevét, csapatát látjuk, akik az előző években rengeteg időt töltöttek az élvonaban, és ott igencsak jól szerepeltek. A Bielefeld is ilyen csapat, bár az Arminia inkább alsóházi volt, ellentétben egy HSV-val vagy 'lauternnel.

Ez a Bielefeld most jegyet váltott a harmadosztályba, mert az osztályozó első felvonásán komolyabb pofonba szaladt bele. A saller nagy volt, nagyot szólt, hisz a Wehen, amely a 3. ligából szeretne feljutni, 4-0-ás sikert aratott. Ahogy a Stuttgart és a Hamburg osztályozós párharc odavágóján, itt is mindkét félidő elején a hazai csapat talált be, jöttek a félidők elején a gólok, meg egy a végén, és bumm, 4-0.

Ha csak a 4-0-t nézzük, gondolhatjuk akár azt is hogy felborult a pálya, de nem. A lövések száma közel azonos volt, a laszti a Bielefeldnél volt többet. Viszont a Bielefeld próbálkozásai minőséget illetően nem voltak az igaziak, egyetlen lövés talált kaput, 0,26%-os xG-t hoztak össze. Pocsék!!!

De a wiesbadeniek 1,19-es xG-je is mutatja, hogy ők sem feltétlenül a 4 gólra voltak kalibrálva, egyszerűen így jött össze. Reálisan nézve a helyzetek számát és minőségét, a wiesbadeni csapatnak is meg kellett volna állni 1 gólnál.

Viszont 1-0 helyett 4-0 lett, így a Wehen nincs arra rákényszerülve, hogy kinyíljon. Nincs más dolguk, mint védeni a 4-gólos előnyt, ami tekintélyes. Úgy vélem, azért itt a kontrákkal is óvatosan bánik majd a vendég együttes, én inkább ilyen partizán akciókra számítok, amikor valaki egymaga megtolja, megindul, de olyan nagy támogatást a többiektől nem kap, hisz labdavesztés esetén máris az ellenfél lehet emberfölényben. A Wehennek már nem célja gólt rúgni, sokkal inkább célja nem kapni. Szóval a Wehen majd játszik az idővel, az ellenfél idegeivel is. Három gólnál még push, négy dugótól bukó, de nem nagyon látok én itt 4 gólt, max egyet-kettőt.

Arminia Bielefeld - SV Wehen Wiesbaden: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp